/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Natmad
Fra : Aksel


Dato : 22-10-10 11:26

Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg -
helst med andefedt - og hemmekogt lårtunge - dog med købt sky. En herlig,
smagfuld, velafballanceret mundfuld inden sengetid.
Er der noget bedre?
Mvh
Aksel



 
 
smiley (22-10-2010)
Kommentar
Fra : smiley


Dato : 22-10-10 13:03

On 22-10-2010 12:25, Aksel wrote:
> Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg -
> helst med andefedt - og hemmekogt lårtunge - dog med købt sky. En herlig,
> smagfuld, velafballanceret mundfuld inden sengetid.
> Er der noget bedre?
> Mvh
> Aksel

Hvilken sky bruger du.. De fleste smager
af suppe terning.

En anden traditionel natmad er løgsuppe
med gratineret brød/ost på toppen.
-max-



Kurt Hansen (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 22-10-10 14:18

On Fri, 22 Oct 2010 12:25:59 +0200, "Aksel" <Aksel@hotmail.com> wrote:

>Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg -
>helst med andefedt - og hemmekogt lårtunge - dog med købt sky. En herlig,
>smagfuld, velafballanceret mundfuld inden sengetid.
>Er der noget bedre?

En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?

smiley (22-10-2010)
Kommentar
Fra : smiley


Dato : 22-10-10 15:34

On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>
> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?

Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
-max-

Aksel (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 22-10-10 15:58


"smiley" <smileymaxphoto@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:4cc1a0b8$0$23755$14726298@news.sunsite.dk...
> On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
> Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
> -max-

Nej, for søren, man har da ikke behov for en stor ret blodpølse, lige inden
man skal i seng.
Et enkelt stykke Dyrlægens Natmad er mere passende, og ingredienserne har
man som regel lige ved hånden - uden kogning og den slags.
Vores sky er fra Brugsens slagter og er såmænd antagelig.
Mvh
Aksel



Kurt Hansen (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 22-10-10 16:30

On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
wrote:

>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer

Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
rose"), må du vende ryggen til

Kurt Hansen (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 22-10-10 16:31

On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
wrote:

>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer

Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
rose"), må du vende ryggen til

Kurt Hansen (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 22-10-10 19:36

On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
wrote:

>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>
>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>
>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer

Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
rose"), må du vende ryggen til

Aksel (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Aksel


Dato : 22-10-10 22:11


"Kurt Hansen" <kurt@ugyldig.dk> skrev i en meddelelse
news:ccm3c6l8vpu2ngrutbokntc8itkbr5h35g@4ax.com...
> On Fri, 22 Oct 2010 16:33:50 +0200, smiley <smileymaxphoto@gmail.com>
> wrote:
>
>>On 22-10-2010 15:18, Kurt Hansen wrote:
>>>
>>> En stor portion blodpølse med sirup og en varm kakaomælk?
>>
>>Det lyder så hyggeligt, kan jeg blive adopteret af jer
>
> Gerne, men du må affinde dig med Brahms violinkoncert på fulde drøn
> som akkompagnement. Senere, hvis blodpølsen ikke har sendt os til
> tælling og vi går over til det mere intime (i takt til "Texas' gule
> rose"), må du vende ryggen til

Brahms violinkoncert kunne jeg sagtens gå med til, men en stor portion
blodpølse m. sirup og allerværst: Varm kakaomælk (!!!) - det er li´godt for
meget. Velbekomme!
Mvh
Aksel



Ralph (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 22-10-10 17:12

"Aksel" <Aksel@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:r6OdnWHt1q1e-1zRnZ2dnUVZ8ridnZ2d@giganews.com...
> Vores yndlingsnatmad er: "Dyrlægens Natmad" med hjemmebagt leverposteg >
> Er der noget bedre?

Vores natmad er blevet barberet en del ned, den startede med et par skiver
toastbrød, ristet, serveret med 4-5 oliven, et par terninger feta, lidt
chorizopølse, et par stænger god ost, lidt hvidløgsost, evt. en skive
blåskimmelost, lidt chilipasta, gerne guacemole, og selvf. et glas rødvin.

Nu får vi: Vinen bibeholdt og så een (arh. måske to) kiks (grove
naturligvis) med en skive af ostehandlerens stærkeste MAGRE ost.
Alternativt deler vi (konen og jeg) en toast(grov naturligvis) med f.eks.
spegepølse, oliventapenade og blåskimmelost.

Jeg synes ikke vi er gået ned i livskvalitet, den gode samvittighed gør
meget.

Når det så er sagt så får vi også dyrlægens natmad med både øl og snaps, dog
til frokost og ikke så tit.

--
Ralph



Max (22-10-2010)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 22-10-10 17:48

Hej Aksel

> Er der noget bedre?

Ja, ikke at spise inden man går i seng.

--
Mvh
Max



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste