/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Diverse til barnedåb
Fra : Allan Møller


Dato : 13-10-10 20:49

Vi har denne gang besluttet os for at lave maden selv til en snarligt
kommende barnedåb.
Det skal være således at vi kan lave det meste af maden dagen i forvejen da
vi skal i kirke kl. 10
gæster ankommer til lokaler kl. 11.15 og vi forventer at spise kl. 12 ca.

Overvejelserne går på noget buffet med salat, flødekartofler og en 3-4 slags
kød.

Men her kommer de egentlige ?

Kan man snitte grøn salat aften i forvejen og opbevare det i poser på køl og
det så er spiseligt dagen efter kl. 12 ?
Hvad med tomater, agurk, champignoner, majs osv. ?

Kødet ....

Vi forestiller os kold skinke, lune deller, svinemørbrad i fad og noget
oksesteg eller bøffer.
Skinken og dellerne kan vi nok finde ud af.

Hvordan laver vi nemmest svinemørbrad og oksekødet så det er lige til at
varme op i ovnen på en halv times tid og så det er lækkert at spise ?
Hvad for noget oksekød vil i anbefale til dette ?

Er der nogen som har et helt andet forslag til en menu ?


--
Mvh. Allan Rath Møller
http://rath-møller.dk




 
 
Jens Bruun (13-10-2010)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 13-10-10 22:10

Allan Møller <allan@allanm.dk> skrev i meddelelsen
4cb60d20$0$23758$14726298@news.sunsite.dk:

> Kan man snitte grøn salat aften i forvejen og opbevare det i poser på
> køl og det så er spiseligt dagen efter kl. 12 ?

Det er ikke sundhedsfarligt, men heller ikke sprudlende friskt. Og salat i
poser er normalt ikke den bedste kombination. Så heller i skåle eller lign.,
hvor der kan komme luft til.

> Hvad med tomater, agurk, champignoner, majs osv. ?

Hold tingene adskilt, på køl (ikke alt for koldt), og bland dem først i
sidste øjeblik.

> Hvordan laver vi nemmest svinemørbrad og oksekødet så det er lige til
> at varme op i ovnen på en halv times tid og så det er lækkert at
> spise ?

I kold/langtidssteger det, og lader det stå i ovnen ved passende temperatur,
mens I er i kirke. Svinemørbrad kan I passende smide i en riskoger aftenen
før og lade dem stå og simre i fryseposer ved ca. 60 gader. Så er de ganske
fine kl. 12 næste dag. Gi' dem evt. en tur med en gasbrænder lige inden
servering, eller brun dem af på en pande. I kan også overveje at smide en
lammekølle i ovnen ved max. 65 grader, og lade dén stå og simre nat og
formiddag.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste