|
| En herlig frokostret til 2 pers. Fra : Aksel |
Dato : 18-09-10 14:32 |
|
1kg muslinger renses
40 g smør lunes i en ret stor gryde
Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
svitses.
1 flaske tør hvidvin hældes i, og når det hele koger, hældes muslingerne, en
god tskf salt samt lidt porre - top/eller flækket - i og det hele koger
svagt i 10 minutter.
For pokker så godt det smager - både muslinger og ikke mindst "suppen".
Måske et par flutes dertil.
Mvh
Aksel
| |
smiley (18-09-2010)
| Kommentar Fra : smiley |
Dato : 18-09-10 15:26 |
|
On 18-09-2010 15:32, Aksel wrote:
> 1kg muslinger renses
> 40 g smør lunes i en ret stor gryde
> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
> svitses.
> 1 flaske tør hvidvin hældes i, og når det hele koger, hældes muslingerne, en
> god tskf salt samt lidt porre - top/eller flækket - i og det hele koger
> svagt i 10 minutter.
> For pokker så godt det smager - både muslinger og ikke mindst "suppen".
> Måske et par flutes dertil.
> Mvh
> Aksel
ja det lyder godt. -max-
| |
Jorstein Jakobi (18-09-2010)
| Kommentar Fra : Jorstein Jakobi |
Dato : 18-09-10 21:00 |
|
"Aksel" <Aksel@hotmail.com> wrote in message
news ydnY21aJLLIQnRnZ2dnUVZ8t6dnZ2d@giganews.com...
> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
> svitses.
Er det ikke en ret voldsom mængde chili til den fine muslingsmag?
| |
Aksel (19-09-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 19-09-10 09:03 |
|
"Jorstein Jakobi" <jorstein@jakobi.invalid> skrev i en meddelelse
news:i735ob$7i4$1@news.net.uni-c.dk...
>> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
>> svitses.
>
> Er det ikke en ret voldsom mængde chili til den fine muslingsmag?
>
Det vil mange utvivlsomt mene.
Jeg synes, at ingredienserne giver en fint balanceret - og kraftfuld -
smagsoplevelse.
Mvh
Aksel
| |
søren brix (19-09-2010)
| Kommentar Fra : søren brix |
Dato : 19-09-10 15:26 |
|
det lyder rigtigt lækkert.. bortset fra muslingerne.. kan den ikke laves
med andet ??
mvh
Søren
> 1kg muslinger renses
> 40 g smør lunes i en ret stor gryde
> Til sættes finthakket: 2 løg, 2 fed hvidløg, 1 habanero m. kerner og der
> svitses.
> 1 flaske tør hvidvin hældes i, og når det hele koger, hældes muslingerne,
> en god tskf salt samt lidt porre - top/eller flækket - i og det hele
> koger svagt i 10 minutter.
> For pokker så godt det smager - både muslinger og ikke mindst "suppen".
> Måske et par flutes dertil.
> Mvh
> Aksel
>
>
>
| |
Fred Thiesen (19-09-2010)
| Kommentar Fra : Fred Thiesen |
Dato : 19-09-10 17:15 |
|
On 19.09.2010 16:25, søren brix wrote:
>
> det lyder rigtigt lækkert.. bortset fra muslingerne.. kan den ikke laves
> med andet ??
>
> mvh
>
> Søren
>
Jeg turde godt ved anledning prøve med f.es. laksefilet i terninger.
mvh
FredT
| |
Aksel (19-09-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 19-09-10 20:02 |
|
"Fred Thiesen" <Fred-thi@online.no> skrev i en meddelelse
news:WP-dnT0hivdvqwvRnZ2dnUVZ876dnZ2d@telenor.com...
> On 19.09.2010 16:25, søren brix wrote:
>>
>> det lyder rigtigt lækkert.. bortset fra muslingerne.. kan den ikke laves
>> med andet?
Nej for pokker Søren! I denne ret er der intet, der kan erstatte de
saltvandsfriske, havduftende muslinger. Det skal ikke være nogle, der
lugter af fiskemandens karklud.
Jeg forstår, at du ikke er til specielle retter som muslinger. Det er en
skam. Du skulle prøve denne ret - og blive overrasket!
Mvh
Aksel
| |
|
|