/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
tefal actifry
Fra : dufur


Dato : 12-09-10 13:18

Nogen som har personlige erfaringer med overstående?
Jeg syntes at de anmeldelser, jeg kan finde på nettet går fra "bedste
opfindelse siden bacon" til "varm luft, slatne fritter"

 
 
Grethe Hoff (12-09-2010)
Kommentar
Fra : Grethe Hoff


Dato : 12-09-10 14:06


"dufur" <nejtaktilspam@fergregrtgs.dk> skrev i en meddelelse
news:4c8cc4e2$0$50452$14726298@news.sunsite.dk...
> Nogen som har personlige erfaringer med overstående?
> Jeg syntes at de anmeldelser, jeg kan finde på nettet går fra "bedste
> opfindelse siden bacon" til "varm luft, slatne fritter"

Super i mine øyne. Jeg brukte den en gang til frosne fritter og da uten
olje. Det tar litt tid, men de ble sprø.

--
Grethe
Deilig å være norsk i DK



René Hjorth (17-09-2010)
Kommentar
Fra : René Hjorth


Dato : 17-09-10 05:39

> Nogen som har personlige erfaringer med overstående?
> Jeg syntes at de anmeldelser, jeg kan finde på nettet går fra "bedste
> opfindelse siden bacon" til "varm luft, slatne fritter"

Starter du "from scratch" med rå kartofler etc, får du ikke helt
sprødheden du forventer - men du får til gengæld en langt bedre
smag :)

Dybfrost fritter fungerer fint.

Men du har også mange alternativer, f.eks. at snitte 3/4 kg. rå
kartofler og give dem 10 min, derefter snitter du ½ pakke bacon og
giver 10 min mere og til sidst 1 løg og giver hele herligheden 10-20
min mere - altså hermed er kartofker møre og lidt sprøde og smagen af
bacon, løg og evt. æble og timian er perfekt :)

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408928
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste