Martin Larsen wrote:
>Emil wrote:
>> Egentligt ikke, men hvis du ikke kan finde en god opskrift, er det
>> måske fordi du søger på kebab.
>Jeg kan finde masser med google, men dine opskrifter er ofte
>spændende/anderledes så derfor ville jeg høre om DU havde en god en
Tak! Men jeg er slet ikke færdig med at udforske det danske/nordiske
køkken, og jeg har bestemt mig for først at gå videre, når jeg
behersker det grundlæggende i de retter, som jeg foretrækker.
Men dette forhindrer mig ikke i at lave en god del svinkeærinder til
anden mad.
>> Shawarma er det arabiske navn for en ret, som på tyrkisk hedder döner
>> kebab.
>Evet, biliyorum! Türkce konusuyorum :)
>Eller på dansk: Jeg ved det! Jeg taler tyrkisk :)
Så er jeg dælme, dolmak glad for, at du skriver på dansk
>Og når vi nu er ved det, så er der jo kåldolmere, som er en fordansket
>(forsvensket?) form af vindolmere, fyldte vinblade. På tyrkisk dolma, af
>dolmak=fylde, stoppe. Smager i øvrigt fantastisk.
Helt enig. Du bør starte en ny tråd om dolmere, da vinbladene synger
på sidste vers, og hvidkålen på det første eller andet.
m.v.h. Emil