/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Gær
Fra :
Ukendt
Dato :
28-02-10 13:47
Hej,
Hvorfor er det egentlig der står i mange opskrifter at man enten skal slå
dejen ned eller først hæve 30min så ud i boller og så hæve 30min?
Min bagemaskine gør jo noget af det samme?
Kasper
Martin Larsen (
28-02-2010
)
Kommentar
Fra :
Martin Larsen
Dato :
28-02-10 16:35
Kasper wrote:
> Hvorfor er det egentlig der står i mange opskrifter at man enten skal
> slå dejen ned eller først hæve 30min så ud i boller og så hæve 30min?
Formentligt for at få finere porer i dejen. Hæver du kun én gang (især
lang hævning) får du en grovporet dej som kan være god til mange ting
men måske netop ikke til boller mm.
Martin
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408917
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.