/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kan man lave anderillette af en dåse confi~
Fra : Marianne


Dato : 28-01-10 19:47

Hej,
Jeg har en dåse confit de canard og overvejer om man kan lave anderillette
af det?

Tænker især på hvordan man får det krydret?
For sådan en dåse er temmelig fersk så vidt jeg husker.
Tage lårene op og koge fedtet ind med krydderier og lade lårene trække i
det?
Eller lade dem koge med lidt?
Skal de være varme når man river kødet fra hinanden?

Nogen som har et bud?

Pft.
Marianne




 
 
Jakob Bartholdy Bruu~ (29-01-2010)
Kommentar
Fra : Jakob Bartholdy Bruu~


Dato : 29-01-10 10:36

Marianne wrote:
> Hej,
> Jeg har en dåse confit de canard og overvejer om man kan lave anderillette
> af det?
>
> Tænker især på hvordan man får det krydret?

Ved at koge forsigtigt i fond (der selvfølgelig er velkrydret) ?
måske noge ti retning af (frit efter hukommelsen og Kasper Bergholdt):
1. Pil køddet fra benene
2. kog kød forsigitgt i andefond - køddet er jo allerede supermørt så det er kun for at tilsætte noget smag
3. når fonden er halveret tilsæt fedt - kog videre til fondne er helt væk
4. hæld på glas - luk med fedt

Bare et forslag .. jeg har aldrig lavet rillettes af konserveret confit.

vh

Jakob

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408917
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste