/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ændrede links til populære sider - ret på ~
Fra : Emil


Dato : 21-01-10 20:25

Ændrede links til populære sider - ret på dine links!

Citat -----------------------------------------------------------
Nye publikationer fra Fødevarestyrelsen

Kære abonnent
Nyhedsbrevet "Nye publikationer fra Fødevarestyrelsen" har holdt en
længere pause og vi har lanceret en ny publikationsdatabase på vores
hjemmeside <www.fvst.dk/publikationer>.

Det betyder, at hvis du har links til publikationer i den gamle
publikationsdatabase, så virker de desværre ikke mere. Du må ind og
finde publikationen påny, hvis du fortsat ønsker et link til den.
Citat slut -------------------------------------------------------

Hej

Det er træls, at alle de links, som findes på div. indlæg og
hjemmesider, nu skal rettes.

Hovedoversigten "Mad og sundhed" starter her:
<http://www.foedevarestyrelsen.dk/Publikationer/Mad_og_sundhed/forside.htm>

Nogle af de nye links:

Fakta om sous-vide - tilberedning i vakuumposer:
<http://www.foedevarestyrelsen.dk/Publikationer/Alle_publikationer/2000/020.htm>

Stegning af kød - hvor fedt er det? - Effekt af stegning i meget og
lidt fedtstof, panering samt skylning af kød:
<http://www.foedevarestyrelsen.dk/Publikationer/Alle_publikationer/2002/008.htm>

Stegning af kød - myter, fakta og nye metoder:
<http://www.foedevarestyrelsen.dk/Publikationer/Alle_publikationer/2002/001.htm>


m.v.h. Emil

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408915
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste