/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kalkun
Fra : Jan Birk


Dato : 09-11-09 14:40

Kan man tilberede en kalkun sådan ala and?

Jeg har inviteret familien på and Mortens Aften, men har købt en kalkun
(5 kg).

Jeg vil gerne have sprødt skin ala and og servere traditionelt!! med
rødkål, hvide- og brune kartofler.

Men kan det blive en succes, eller bør jeg gå efter ????

Pft

/Jan

 
 
Max (09-11-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 09-11-09 14:43

Hej Jan

> Kan man tilberede en kalkun sådan ala and?


Kalkuner kan vel kun spises hvis de er fyldt.

--
Mvh Max



Pernille Højgaard (09-11-2009)
Kommentar
Fra : Pernille Højgaard


Dato : 09-11-09 15:00

Spise med Price havde et rigtigt program sidste år om julemad. Og det var
netop med fyldt kalkun med tilbehør.

Programmet kan ses på DR hjemmeside

VH Pernille



Jan Birk (09-11-2009)
Kommentar
Fra : Jan Birk


Dato : 09-11-09 15:03

> Spise med Price havde et rigtigt program sidste år om julemad. Og det var
> netop med fyldt kalkun med tilbehør.
>
> Programmet kan ses på DR hjemmeside

Tak

Jens Bruun (09-11-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 09-11-09 19:44

Jan Birk <jan.birk@invalid.null> skrev i en meddelelse
4af81bcc$0$272$14726298@news.sunsite.dk

> Kan man tilberede en kalkun sådan ala and?

Nope. Den bedste måde at tilberede kalkun på, er, at lade den småsimre i ca.
fem timer med en stor mursten. Derefter smider du kalkunen ud, og serverer
murstenen for dine gæster.

> Men kan det blive en succes, eller bør jeg gå efter ????

Du bør gå efter en and eller en gås.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Jakob Bartholdy Bruu~ (10-11-2009)
Kommentar
Fra : Jakob Bartholdy Bruu~


Dato : 10-11-09 16:32

Jens Bruun wrote:
> Jan Birk <jan.birk@invalid.null> skrev i en meddelelse
> 4af81bcc$0$272$14726298@news.sunsite.dk
>
>> Kan man tilberede en kalkun sådan ala and?
>
> Nope. Den bedste måde at tilberede kalkun på, er, at lade den småsimre i ca.
> fem timer med en stor mursten. Derefter smider du kalkunen ud, og serverer
> murstenen for dine gæster.

Sørgeligt men sandt .. bortset fra at mustenen kun er marginalt mindre tør og smagløs end kalkunen.

Jeg må tilsutte mig: And og gås er "way to go" - skal det være magert, er en god kylling klart at foretrække fremfor
kalkunen.
- jakob


Edward Jensen (11-11-2009)
Kommentar
Fra : Edward Jensen


Dato : 11-11-09 01:34

"Jakob Bartholdy Bruun" <jakob@moulinsart.dk> wrote in message
news:4af9876c$0$269$14726298@news.sunsite.dk...
> Jens Bruun wrote:
>> Jan Birk <jan.birk@invalid.null> skrev i en meddelelse
>> 4af81bcc$0$272$14726298@news.sunsite.dk
>>
>>> Kan man tilberede en kalkun sådan ala and?
>>
>> Nope. Den bedste måde at tilberede kalkun på, er, at lade den småsimre i
>> ca. fem timer med en stor mursten. Derefter smider du kalkunen ud, og
>> serverer murstenen for dine gæster.
>
> Sørgeligt men sandt .. bortset fra at mustenen kun er marginalt mindre tør
> og smagløs end kalkunen.
>
> Jeg må tilsutte mig: And og gås er "way to go" - skal det være magert, er
> en god kylling klart at foretrække fremfor kalkunen.

Gad vide hvor Amerikanerne så har fået den idé fra, at det altid skal være
kalkun? Mangel på smag?



Mogens (11-11-2009)
Kommentar
Fra : Mogens


Dato : 11-11-09 04:02

Edward Jensen wrote:

> Gad vide hvor Amerikanerne så har fået den idé fra, at det altid skal være
> kalkun? Mangel på smag?
>
>
Nok en kombination af mangel på smag, og deres dyrkelse af alt hvad der
er stort er godt. Da strudsen ikke lever oprindeligt i burgerlandet blev
det så kalkunen der indtog deres forvoksede ovne.

Jens Bruun (11-11-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 11-11-09 16:24

Edward Jensen <edward@jensen.invalid> skrev i en meddelelse
hdd0pf$h2$1@news.net.uni-c.dk

> Gad vide hvor Amerikanerne så har fået den idé fra, at det altid skal
> være kalkun? Mangel på smag?

Tja, men historien går vist på, at de første pilgrimme, der indvandrede til
nordamerika i 16-hundredetallet, fandt et godt jagtbytte i kalkunen, og at
den derfor blev den traditionelle spise til Thanksgiving "over there".

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Max (11-11-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 11-11-09 19:16

Hej Edward

> Gad vide hvor Amerikanerne så har fået den idé fra, at det altid skal
> være kalkun? Mangel på smag?

De amerikanere jeg kender, de gider ikke kalkunen, men fyldet
er de villige til at dø for :)

--
Mvh Max


Jan Birk (11-11-2009)
Kommentar
Fra : Jan Birk


Dato : 11-11-09 13:04

>> Kan man tilberede en kalkun sådan ala and?
>
> Nope. Den bedste måde at tilberede kalkun på, er, at lade den småsimre i ca.
> fem timer med en stor mursten. Derefter smider du kalkunen ud, og serverer
> murstenen for dine gæster.



Jeg kan så røbe, at alle gæster var glade og tilfredse og jeg var
egentligt også tilfreds.

Jeg lavede den efter Spise med Price opskriften, dog fik den et par
timer mere. Blev spød, langt fra tør og der var masser af smag i kødet.

Serverede hvide- og brunekartofler og rødkål.

/Jan

Jakob Bartholdy Bruu~ (11-11-2009)
Kommentar
Fra : Jakob Bartholdy Bruu~


Dato : 11-11-09 13:13

Jan Birk wrote:
>>> Kan man tilberede en kalkun sådan ala and?
>> Nope. Den bedste måde at tilberede kalkun på, er, at lade den småsimre i ca.
>> fem timer med en stor mursten. Derefter smider du kalkunen ud, og serverer
>> murstenen for dine gæster.
>
>
>
> Jeg kan så røbe, at alle gæster var glade og tilfredse og jeg var
> egentligt også tilfreds.
>
> Jeg lavede den efter Spise med Price opskriften, dog fik den et par
> timer mere. Blev spød, langt fra tør og der var masser af smag i kødet.

ok så .. hvis jeg nogensinde står med en kalkun og ikke har nogen mursten, så vil jeg osse give price'rnes opskrift en
chance. HVis nogen kan lokke smag ud af sådan en krabat, må det være Adam og James.

- jakob

Max (09-11-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 09-11-09 19:50

Hej Jan

> Jeg har inviteret familien på and Mortens Aften, men har købt en
> kalkun (5 kg).

Egentlig sjovt så forkert tingene kan vende, Mortens aften bør
man ifølge traditionen servere gås :)

--
Mvh Max


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408921
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste