/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Blæksprutter
Fra : Bo Meyer


Dato : 21-08-09 13:09

Hvorledes foretrækker I tilberedning af blæksputter (koppene)? Lynstegt
i wok, grillet eller kogt i saltet vand?

Mvh./Bo

 
 
Trine Kornum Christi~ (21-08-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 21-08-09 15:30

Bo Meyer <bo.meyer@gmail.com> writes:

> Hvorledes foretrækker I tilberedning af blæksputter (koppene)? Lynstegt
> i wok, grillet eller kogt i saltet vand?

I hundens madskål. :) Blæksprutter og skaldyr er altså ikke lige mig,
men mand, barn og hund spiser det gerne.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Kurt Hansen (21-08-2009)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 21-08-09 16:25

On Fri, 21 Aug 2009 16:30:17 +0200, Trine Kornum Christiansen wrote:

> Bo Meyer <bo.meyer@gmail.com> writes:
>
>> Hvorledes foretrækker I tilberedning af blæksputter (koppene)? Lynstegt
>> i wok, grillet eller kogt i saltet vand?
>
> I hundens madskål. :)

Jeg har sat strøm til min. Når jeg er færdig med at skrive, klikker jeg på
'Print...'
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

Max (21-08-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 21-08-09 15:53

Hej Bo

> Hvorledes foretrækker I tilberedning af blæksputter (koppene)?

I dej og så i frituren.

--
Mvh Max


Kasper Bergholt (21-08-2009)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 21-08-09 17:30

On 21 Aug 2009 12:08:57 GMT, Bo Meyer <bo.meyer@gmail.com> wrote:

>Hvorledes foretrækker I tilberedning af blæksputter (koppene)? Lynstegt
>i wok, grillet eller kogt i saltet vand?

(Trækuls) grillet (direkte varme). Særligt hvis jeg er i Grækenland.
Evt. med lidt olivenolie, lidt citronsaft el. vineddike.


---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net/gastronomi (Bergholts opskrifter)

Bo Meyer (21-08-2009)
Kommentar
Fra : Bo Meyer


Dato : 21-08-09 17:40

Smiler til kommentarerne

Jeg har nu prøvet: snittet på kryds og tværs og kogt dem i saltet vand i
et par minutter. Herefter op af vandet, lidt aftørring og et par
minutter i hed wok med sesamolie. Dryppede dem af i si, mens jeg
svitsede masser af hvidløg og lidt forårsløg i færdigkøbt rød curry, og
færdiggjorde sprutterne i curryen i et minuts tid. Sammen med et stykke
godt brød og et glas hvidvin, blev det ganske udmærket.

Mvh/Bo

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste