Nej, kødbenene er da velfungerende. Ingen grund til at købe noget der er
dyrere end det
Udover at der kun skal vikles 3 gange rundt, så vil jeg gætte på, at dit
tynde tovværk også "skær" mere i gummiet end en ordentlig tyk fortøjring.
Man kender det jo selv fra fald. 8mm er ofte stærk nok til meget, men det
ødelægger hænderne, så vi bruger 10 eller 12 mm, som er godt at have i
hånden.
Jeg vil mene du bør bruge 12-14 mm afhængig af hvad kødbenene er lavet til.
Husk også at på ferieturen kan man godt bruge nogle gamle skøder, men til de
rigtige fortøjninger dur de ikke. De er alt for faste. Rigtige fortøjninger
kan giver sig i den måde de er flettet.
Bjarke
--
Afsendt fra båden:
Maxi 999 - 'Escape' - Hundige
Position:
http://www.maximalt.dk/dkfritidsejlads.htm
"Klaus H" <khvaek@6705e.dk> wrote in message
news:4a76053a$0$305$14726298@news.sunsite.dk...
cut> Gummi kødben skal jo ikke indgå som fortøjningstov, men afbøde et
hurtig
> træk i tov, hvorefter tovet holder båden.
> Esbjerg - hmm har den hængt i fortøjningerne på grund af lav vandstand?
cut
Nej, det er ikke på grund af tidevandet. Den ligger for tiden på østkysten.
Jeg tror mere på den der med for mange omgange, især fordi det er hullerne i
enden der er trukket i stykker.
Mon man skulle prøve de flettede fortøjninger med indbygget gummifjeder, fra
Roblon? De er godt nok lidt pebrede.
Klaus H