/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hurtig hjælp til pesto
Fra : Karina DamsgÂŒaard


Dato : 09-05-09 16:26

Jeg har lige lavet en pesto men den smager bittert!

Jeg har brugt

2 bdt persille
1 1/4 dl pinjekerner+valnødder(flest pinjekerner, men havde ikke nok)
2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
ca 3/4 dl olivenolie
salt og peber

Hvad kan jeg gøre?

Hilsen Karina

 
 
Kasper Malmberg (09-05-2009)
Kommentar
Fra : Kasper Malmberg


Dato : 09-05-09 09:33

On 9 Maj, 17:25, Karina DamsgŒaard <in...@spam.tak> wrote:
> Jeg har lige lavet en pesto men den smager bittert!
>
> Jeg har brugt
>
> 2 bdt persille
> 1 1/4 dl pinjekerner+valnødder(flest pinjekerner, men havde ikke nok)
> 2 fed hvidløg
> 2 spsk citronsaft
> ca 3/4 dl olivenolie
> salt og peber
>
> Hvad kan jeg gøre?


Det er ikke for at være fræk, men jeg tror det eneste du kan gøre er
at lave en ny ordentlig, med basilikum og uden valnødder. Og gerne med
ost

MVH
Malmberg

jos (09-05-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 09-05-09 20:50

Karina DamsgŒaard wrote:
> Jeg har lige lavet en pesto men den smager bittert!
>
> Jeg har brugt
>
> 2 bdt persille
> 1 1/4 dl pinjekerner+valnødder(flest pinjekerner, men havde ikke nok)
> 2 fed hvidløg
> 2 spsk citronsaft
> ca 3/4 dl olivenolie
> salt og peber
>
> Hvad kan jeg gøre?
>
Personligt rører jeg aldrig valnødder, fordi de er bitre.
pinjekernerne plejer jeg lige at riste ganske lidt, også for at fjerne den
lille smule bitterhed de kan have. -
Persille har imho intet at gøre i pesto. Det er for bittert. Brug en god
kraftig basilikum. Gerne dyrket på terrassen de næste par måneder, godt
beskyttet af en halvklar spand

finn



jos (09-05-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 09-05-09 21:29

jos wrote:
> Karina DamsgOaard wrote:
>> Jeg har lige lavet en pesto men den smager bittert!
>>
>> Jeg har brugt
>>
>> 2 bdt persille
>> 1 1/4 dl pinjekerner+valnødder(flest pinjekerner, men havde ikke nok)
>> 2 fed hvidløg
>> 2 spsk citronsaft
>> ca 3/4 dl olivenolie
>> salt og peber
>>
>> Hvad kan jeg gøre?
>>
> Personligt rører jeg aldrig valnødder, fordi de er bitre.
> pinjekernerne plejer jeg lige at riste ganske lidt, også for at
> fjerne den lille smule bitterhed de kan have. -
> Persille har imho intet at gøre i pesto. Det er for bittert. Brug en
> god kraftig basilikum. Gerne dyrket på terrassen de næste par
> måneder, godt beskyttet af en halvklar spand
glemte lige:
Plejer også at bruge syltede hvidløg, eller i det mindste lige at blancere
dem
- også for at fjerne den lidt ramme smag, som kan være hård ved den blide
basilikum.

> finn



kim rasmussen (09-05-2009)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 09-05-09 22:09


"Karina DamsgŒaard" <ingen@spam.tak> wrote in message
news:4a05a088$0$90262$14726298@news.sunsite.dk...

Hej

Pesto er:

Basilikum
Pinjekerner
olivenolie
hvidløg
Parmasan ost
Salt og Peber
MINUS citronsaft

hilsen Kim



Karina DamsgÂŒaard (10-05-2009)
Kommentar
Fra : Karina DamsgÂŒaard


Dato : 10-05-09 08:00

kim rasmussen skrev:
> "Karina DamsgÅ’aard" <ingen@spam.tak> wrote in message
> news:4a05a088$0$90262$14726298@news.sunsite.dk...
>
> Hej
>
> Pesto er:
>
> Basilikum
> Pinjekerner
> olivenolie
> hvidløg
> Parmasan ost
> Salt og Peber
> MINUS citronsaft
>
> hilsen Kim
>
>
Tak for svarene!

Det var en opskrift jeg fandt på nettet og synes at den så god ud. Men
den blev faktisk ok, da den have trukket lidt og spist sammen med den
marinerede mørbrad.

Men næste gang tror jeg, at jeg vil lave den traditionelle udgave.

God søndag...

Jens Bruun (10-05-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 10-05-09 13:29

"Karina DamsgŒaard" <ingen@spam.tak> skrev i en meddelelse
news:4a05a088$0$90262$14726298@news.sunsite.dk

> 2 bdt persille
> 1 1/4 dl pinjekerner+valnødder(flest pinjekerner, men havde ikke nok)
> 2 fed hvidløg
> 2 spsk citronsaft
> ca 3/4 dl olivenolie
> salt og peber
>
> Hvad kan jeg gøre?

Starte med at lave en mere traditionel pesto:

- Basilikum
- Pinjekerner
- Parmigiano Reggiano
- En smule hvidløg
- Olivenolie

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste