/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kalvegrydesteg
Fra : Aegir


Dato : 05-04-09 14:23

hej gruppe.
Skærtorsdag skal jeg lave middag til vores madgruppe. Vi bliver 18
personer. (11 voksne og 7 børn) jeg har 3 x 1 kg. kalvegrydesteg i
fryseren og vil godt bruge dem (skåret af tykkam). Jeg vil også godt
lave indbagt is til dessert. Er der nogen der har et godt forslag til
hvordan jeg griber det an - især hovedretten. Tilbehør, tilberedning,
mængder o.s.v. ?????
mvh. Aegir

 
 
kim rasmussen (06-04-2009)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 06-04-09 08:47

Hej
Jeg mener at din kødmængde er lige i underkanten.........
Hvis du evt. serverer en lille forret kan det være løsningen eller ville jeg
købe 1 kg kød mere .....
Du kan grydestege det hele ,med urter ,så får du en skøn sauce eller stege
kødet i ovnen i bradepanden med urter og væde...........
Tilbehøret kunne være bagte rodfrugter og salat .....eller bagekartofler og
friske grønne asparges viklet med bacon og steg let på en pande.
Hilsen Kim
"Aegir" <knm@rest.to> wrote in message
news:cd96a8c5-d0fb-422b-94c0-7400c8b5d3ac@h28g2000yqd.googlegroups.com...
hej gruppe.
Skærtorsdag skal jeg lave middag til vores madgruppe. Vi bliver 18
personer. (11 voksne og 7 børn) jeg har 3 x 1 kg. kalvegrydesteg i
fryseren og vil godt bruge dem (skåret af tykkam). Jeg vil også godt
lave indbagt is til dessert. Er der nogen der har et godt forslag til
hvordan jeg griber det an - især hovedretten. Tilbehør, tilberedning,
mængder o.s.v. ?????
mvh. Aegir



Trine Kornum Christi~ (06-04-2009)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 06-04-09 11:25

Aegir <knm@rest.to> writes:

> Skærtorsdag skal jeg lave middag til vores madgruppe. Vi bliver 18
> personer. (11 voksne og 7 børn) jeg har 3 x 1 kg. kalvegrydesteg i
> fryseren og vil godt bruge dem (skåret af tykkam). Jeg vil også godt
> lave indbagt is til dessert. Er der nogen der har et godt forslag til
> hvordan jeg griber det an - især hovedretten. Tilbehør, tilberedning,
> mængder o.s.v. ?????

Umiddelbart tænker jeg nye kartofler, skysovs, dampede grønne bønner
og sukkerglaserede perleløg - skønt og traditionelt. Alternativt kunne
man koge de nye kartofler og så riste dem på panden og servere
bønnesalat med hvidløg og æg til. Og stegene skal så grydesteges, så
man kan få en ordentlig sovs. :)

Alt efter hvor meget folk spiser og hvor store børnene er, så skal du
nok overveje at have lidt mere kød, med mindre du serverer en god
forret.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med fuldt sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste