Hmmm kan det fås med "Jeg lugter godt for en 30 kg´s torsk" aroma ? Ej jeg
mener flydende latex, man pensler det simpelthen på....
--
Venligst / Best Regards
Timo Jattu
Scandinavian Diving Import
DK- DENMARK
info@s-d-i.dk
www.s-d-i.dk
"René Rye Larsen" <rrl@REMOVETHISsecond2none.dk> wrote in message
news:3b659c97$0$73293$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Hej Allan,
>
> Latex kan nu også fås flydende - i diverse hobby bikser.
> Det skulle også kunne fås med aroma-stoffer, men det er vist i andre
> forretninger
>
> /René
>
> "Allan Norsk" <allan_norsk@hotmail.com> wrote in message
> news:NIb97.74$WS1.16095@news.get2net.dk...
> > Latex? Mener du latex lim, eller latex lapper?
> > NB: Det er en neoprenmanchet.
> >
> > "Timo Jattu" <Timo@pbk.dk> skrev i en meddelelse
> > news:9k3b42$arl$1@eising.k-net.dk...
> > > Prøv Latex i et tyndt lag.. det burde kunne klare problemet....men nu
> har
> > > jeg jo ikke lige set din halsmanchet!
> > >
> > > --
> > > Venligst / Best Regards
> > >
> > > Timo Jattu
> > >
> > > Scandinavian Diving Import
> > > DK- DENMARK
> > > info@s-d-i.dk
> > >
www.s-d-i.dk
> > >
> > >
> > > "Allan Norsk" <allan_norsk@hotmail.com> wrote in message
> > > news:zh897.22$WS1.5830@news.get2net.dk...
> > > > Hej Gruppe
> > > >
> > > > Er der nogle der kan give et par fif til hvordan man tætner en
neopren
> > > > halsmanchet?
> > > > Det yderste glatskindslag er blevet slidt og forrevent, med det
> resultat
> > > at
> > > > vand kan trænge ind.
> > > >
> > > > Jeg lavede følgende test - en 1/2 liters cola i hvert ærme og en
> > > > husholdningsskål i halsmanchetten - puste puste puste - og så påføre
> > > > sæbevand på de mistænkte områder. Desværre boblede det lifligt på
> > > > manchetten.
> > > >
> > > > Jeg har overvejet at påsmøre neoprencement på glatskindssiden, men
er
> > > bange
> > > > for at elasticiteten ryger og jeg derved ikke kan få dragten på. Det
> > > drejer
> > > > sig om 2 områder på ca. 3x5 cm. Kan man evt. få noget letflydende at
> > smøre
> > > > på?
> > > >
> > > > Mvh. Allan
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>