/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Om vin, blogging & usenet
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 02-04-09 21:46

Kære gruppe!

Jeg har noget tid skrevet lidt på en blog -- sådan ved siden af usenet
& hjemmesiden. Ikke mindst fordi en række folk herfra har skubbet mig
i den retning.

Jeg vi springe ab ovo(fra ægget)-historierne over. Sådan næsten i
hvert fald. De første opskrifter, jeg publicerede, var hér i
dk.kultur.mad+drikke - og jeg har nydt godt af både ros, tavshed,
kritik og personlig kommunikation fra gruppens deltagere. Det er et
sjovt medie at skrive til og i og med og for.

Styken er, at der er et sundt, solidt og diskuterende community af
mennesker, der i den grad er interesserede i madlavning. Og I har
holdt mig inspireret & på sporet!

Svagheden er, at der af og til -- i min optik -- mangler en anelse
dialog -- og en visuel dimension.

I dag let animeret af en flaske fantastisk riesling fra 1995 (Weingut
Högl, Wachau, Loibenberg) skyder jeg et nyt projekt i gang. Og I fra
denne usenet-gruppe får som de førte nys om det.

Jeg har fået lovning på indspark fra en række gastronomer, hvis
virke, vid og integritet, jeg respekterer dybt.

Her fra gruppen vil Kevin Edelvang-Borby deltag. En fornem kombination
af dyb passion til gastronomien, særligt den vulgære (som han selv
kalder den) romerske, men også den danske kombineret med en udtryks-
og formidlingsevne.

(Måske også Emil & Anders -- hvis jeg kan få trykket på de rigtige
kanpper.)

I tillæg dertil vil Kristian Brask Thomsen -- tidligere
restaurantdirektør og sommelier v. Formel B, The Square & Sofitel
Plaza + Ole Sørensen -- fra Emilievn, der er specialiseret i import og
salg af vine fra små, biodynamiske domæner -- deltage.

Backwards never, forwards ever!

Jeg kunne også rigtigt godt tænke mig indlæg fra fx Trine -- der laver
mad over bål med barn på armen, samt mere traditionelt inspirerede
gastronomer. Derudover er der også i den grad en række videnshuller i
form af folk, der har forstand på ø, ænder og chili l -- Jens Bruun?

Alt mit bedste & god lille-weekend!

---
Kasper
http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/04/vinkritik-gammel-strigsk-vin.html

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste