/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
saltkød
Fra : Ralph


Dato : 04-03-09 23:41

Hvis det ikke var for Dyrlægens Natmad havde saltkød så en
eksistensberetigelse?

Og hvordan blev det opfundet? Hvis JEG skulle have en rugbrød med sprængt
oksekød ville jeg vælge oksebryst med pebberod.

Holdninger?? Fedtfattigt kunne være een grund, kom glad med andre.

--
Ralph



 
 
Lisbet Laursen (05-03-2009)
Kommentar
Fra : Lisbet Laursen


Dato : 05-03-09 00:47

Ralph wrote:
> Hvis det ikke var for Dyrlægens Natmad havde saltkød så en
> eksistensberetigelse?
>
> Og hvordan blev det opfundet? Hvis JEG skulle have en rugbrød med
> sprængt oksekød ville jeg vælge oksebryst med pebberod.
>
> Holdninger?? Fedtfattigt kunne være een grund, kom glad med andre.

Dyrlægens natmad med leverpostej med saltkød og sky (og gerne rødløg)
er for mig en lækkerbisken, som jeg spiser et par gange om året.
Sprængt oksekød med peberrod smager også dejligt

--
Med venlig hilsen
Lisbet



jos (05-03-2009)
Kommentar
Fra : jos


Dato : 05-03-09 10:58

Lisbet Laursen wrote:
> Ralph wrote:
>> Hvis det ikke var for Dyrlægens Natmad havde saltkød så en
>> eksistensberetigelse?
>>
>> Og hvordan blev det opfundet?

vel en naturlig følge af at saltning på et tidspunkr var den eneste
tilgængelige måde for konservering?

finn



Max (05-03-2009)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 05-03-09 07:55

Hej Ralph

> Hvis det ikke var for Dyrlægens Natmad havde saltkød så en
> eksistensberetigelse?

Ja da.

> Og hvordan blev det opfundet? Hvis JEG skulle have en rugbrød med
> sprængt oksekød ville jeg vælge oksebryst med pebberod.

Det er jo to forskellige slags pålæg med hver sin smag, så jeg
syntes bare man skal spise begge slags :)

--
Mvh Max



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste