Jens Bruun skrev:
> "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:4913d846$0$90276$14726298@news.sunsite.dk
>
>> Jo tak. Når du siger Pesto, mener du med Basilikum?
>
> Ja. Godt med frisk basilikum, pinjekerner, parmegiano, lidt hvidløg, lidt
> salt, lidt sukker og et ordentligt skvæt olivenolie. Jeg smider nogen gange
> lidt "semidried" tomat i. Alt køres til passende konsistens i din foretrukne
> køkkenmaskine. Smager fremragende på oksecarpaccio, der derudover pyntes med
> rucola, friskrevet parmegiano og et godt stænk olivenolie. Kan snildt
> tilberedes i forvejen, hvis de anrettede tallerkner efterfølgende opbevares
> køligt.
>
Fint og tak - så er den hjemme - mange benævner andre blandinger som
Pesto også
Det jeg selv havde overvejet var en appelsinmarinering som jeg for mange
år siden smagte hos den fremragende nu afdøde Zander - han var for godt
20 år siden en Odenseansk gave til det gode køkken - husker hans smukke
tallerken råkostlækkerier til en da lidt kræsen 6 årig pige, hans
havtaskekæber, hans brød (med lidt fennikel i) o s v o s v
--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html