/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Inspiration: Braiserede andelår med kantar~
Fra :
Kasper Bergholt
Dato :
24-08-08 18:18
Kære gruppe!
Vejret og vinen mødtes i går. Jeg havde tidligere på ugen smagt den
biodynamiske producent Delobres Saint-Joseph i den solide, robuste
solvarme årgang 2005 på Tire Bouchon. Det ledte til en ret med
braiserede andelår, smørstegte kantareller, ovnbagte rodfrugter og
kraftig rødvinssauce.
Opskrift på og billeder her:
http://www.bergholt.net/andelaar_kantareller_kartofler_roedvinssauce.html
---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net
(Bergholts opskrifter)
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408925
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.