/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Re: soltørrede tomater i glas..
Fra :
Frank Løkkegaard
Dato :
03-06-08 06:55
Blueskies <blueskies@youmail.dk> on mandag 2. juni 2008 at 23:06 +0100
wrote:
>Sender gerne en fremgangs måde...
ja tak!
--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311
Blueskies (
03-06-2008
)
Kommentar
Fra :
Blueskies
Dato :
03-06-08 08:51
Frank Løkkegaard skrev:
> Blueskies <blueskies@youmail.dk> on mandag 2. juni 2008 at 23:06 +0100
> wrote:
>> Sender gerne en fremgangs måde...
>
> ja tak!
>
Jeg er kok uden i den virkelige verden så mål og vægt ligger på rygraden...
Fremgangsmåde:
Perlehønebryst med skind/Ben. Under skindet er der en en hvid
gennemsigtig hinde. Den prikker du et lille hul i. Den yderste spids af
vingebenet skære du af og skubber kød og skind ned mod bryst så ben er
blottet. På under siden af brystet sidder der en bi-filet. Den tager du
af og gemmer til fars.
Fars:
Bi-filet blendes i "robot" (Foodprocessorer) med salt til det er kørt
"sejt". Lad robot køre mens du tilsætter et æg (med ca. samme temp. som
resten af massen for at undgå det skiller). Derefter røres piskefløde i
til rette konsistens. Stop robot...
Dine tomater er på glas. Så er de sikkert syltet... Så behøver du ikke
gøre andet end at finthakke dem og vend dem i massen sammen med kapers.
Smag til med S/P.
For et pænere resultat kan du afslutningsvis pakke bryster ind i fedtnet
(Svinemavehinde. Fås i Irma)
Steg på pande på skindsiden. Vend og steg let på bagsiden. Stil i ovn på
180* ca. 7min
Er der noget du er i tvivl om vender du bare tilbage...
Enjoy
Blueskies (
03-06-2008
)
Kommentar
Fra :
Blueskies
Dato :
03-06-08 09:00
Blueskies skrev:
> Frank Løkkegaard skrev:
>> Blueskies <blueskies@youmail.dk> on mandag 2. juni 2008 at 23:06 +0100
>> wrote:
>>> Sender gerne en fremgangs måde...
>>
>> ja tak!
>>
> Jeg er kok uden i den virkelige verden så mål og vægt ligger på rygraden...
>
> Fremgangsmåde:
> Perlehønebryst med skind/Ben. Under skindet er der en en hvid
> gennemsigtig hinde. Den prikker du et lille hul i. Den yderste spids af
> vingebenet skære du af og skubber kød og skind ned mod bryst så ben er
> blottet. På under siden af brystet sidder der en bi-filet. Den tager du
> af og gemmer til fars.
>
> Fars:
> Bi-filet blendes i "robot" (Foodprocessorer) med salt til det er kørt
> "sejt". Lad robot køre mens du tilsætter et æg (med ca. samme temp. som
> resten af massen for at undgå det skiller). Derefter røres piskefløde i
> til rette konsistens. Stop robot...
> Dine tomater er på glas. Så er de sikkert syltet... Så behøver du ikke
> gøre andet end at finthakke dem og vend dem i massen sammen med kapers.
> Smag til med S/P.
>
> For et pænere resultat kan du afslutningsvis pakke bryster ind i fedtnet
> (Svinemavehinde. Fås i Irma)
>
> Steg på pande på skindsiden. Vend og steg let på bagsiden. Stil i ovn på
> 180* ca. 7min
>
> Er der noget du er i tvivl om vender du bare tilbage...
>
> Enjoy
Nårh ja..... He-He...
Det lille hul du prikkede under skindet.... Det er der du sprøjter
farsen ind. Med en bagesprøjte eller bare en affaldspose du har klippet
hjørnet af...
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408925
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.