/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Røde pølser med spagetti
Fra : Jens Bruun


Dato : 05-03-08 21:25

Well, det er måske at strække den til det yderste, men i dag havde jeg ikke
lige fået købt ind, så jeg måtte improvisere lidt over de tilstedeværende
råvarer:

- Røde pølser
- De Cecco pasta
- Hjemmelavet pesto

Mens pastaen koger, varmes pølserne i næsten-kogende vand. Når pastaen er
kogt al dente, vendes den med og god gang hjemmelavet pesto. Serveres med
røde pølser, skåret i passende stykker. Smager faktisk tæt på fremragende
(også ungerne elsker det), og går rigtigt godt med en Semper Ardens IPA til
12,95 fra SuperBest.

Bon appetit!

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



 
 
Søren (06-03-2008)
Kommentar
Fra : Søren


Dato : 06-03-08 21:12

"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:LuOdndhn0YcDnFLanZ2dneKdnZydnZ2d@giganews.com...
> Well, det er måske at strække den til det yderste, men i dag havde jeg
> ikke lige fået købt ind, så jeg måtte improvisere lidt over de
> tilstedeværende råvarer:
>
> - Røde pølser
> - De Cecco pasta
> - Hjemmelavet pesto
>
> Mens pastaen koger, varmes pølserne i næsten-kogende vand. Når pastaen er
> kogt al dente, vendes den med og god gang hjemmelavet pesto. Serveres med
> røde pølser, skåret i passende stykker. Smager faktisk tæt på fremragende
> (også ungerne elsker det), og går rigtigt godt med en Semper Ardens IPA
> til 12,95 fra SuperBest.
>
Jeg foretrækker stegte pølser. Hvis der skal bespises barnlige sjæle er der
samtidig lejlighed til at brillere med den stegte pølses ypperligste
varianter: Blæksprutten.

Afskær 2 stk 3-4 cm pøsleende fra hver pølse. Midten af pølsen gives til
hunden.
Lav et snit 1 cm fra enden og hele vejen til den nys afskårne ende. Rul
pølsen 90°, og skær igen.
Det er vigtigt at blæksprutten 'hoved' ikke er gennemskåret.

Mens pølserne steges træder blæksprutterne frem.

Velbekomme

Søren





Frank Løkkegaard (07-03-2008)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 07-03-08 07:44

"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> on onsdag 5. marts 2008 at 21:25
+0100 wrote:
>Well, det er måske at strække den til det yderste, men i dag havde jeg
>ikke
>lige fået købt ind, så jeg måtte improvisere lidt over de tilstedeværende
>råvarer:
>
>- Røde pølser
>- De Cecco pasta
>- Hjemmelavet pesto

He he - lige til at begynde med, tænkte jeg at nu havde mr. Bruun fået
trang til en lille let anretning bestående af ingredienserne provokation
og ironi garneret med munterhed i passende mængde.
Ved nærmere eftertanke så rammer du jo nogte helt centralt. Pølser er
blevet til et andenrangsprodukt som ingen rigtig vil beskæftige sig med
som rigtig mad. Det er synd og skam.
Det er selvfølgelig rigtigt at der produceres en masse pølser, der rent ud
sagt er af en gyselig kvalitet, og som ikke er bedre værd end at bruge som
foder til naobens møgkøter. Men der findes altså også en mængde
fremragende pølser, der smager ualmindeligt godt - det barokke er at det
ikke engang behøver at være de dyreste.
Jeg køber ofte pølser ved Egtved Slagtehus (og er der nogle af gruppens
læsere, der bor i nærhden, så kig forbi: det er topkvalitet til rimelige
penge), og konstaterer hver gang at det smagsmæsigt og sensorisk er
særdeles lækkert.
Dertil kommer at man i de fleste velasorterede supermarkeder kan købe
kålpølser fra Slagter Lampe i Haderslev eller fra Højer Pølser i, ja
Højer. De er fremragende både sammen med grønkål og stuvet hvidkål eller
en gang spinat der er tilberedet med sukker og salt. dem der bliver til
overs er glimrende som pålæg.
Jeg køber desuden ofte ind i Tyskland og må konstatere at pølser i alle
afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311





Ole Larsen (07-03-2008)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 07-03-08 08:13

Frank Løkkegaard skrev:

> Dertil kommer at man i de fleste velasorterede supermarkeder kan købe
> kålpølser fra Slagter Lampe i Haderslev eller fra Højer Pølser i, ja
> Højer. De er fremragende både sammen med grønkål og stuvet hvidkål eller
> en gang spinat der er tilberedet med sukker og salt. dem der bliver til
> overs er glimrende som pålæg.
> Jeg køber desuden ofte ind i Tyskland og må konstatere at pølser i alle
> afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.
>
Synes egentlig ikke Lampes er så fremragende som Vollstedts var for år
siden. De var en oplevelse, men om det har ændret sig med Vollstedt
fremmarch som supermarkedsvare, aner jeg ikke

--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html

Ukendt (07-03-2008)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 07-03-08 11:40


"Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i meddelelsen
news:47d0eafa$0$90263$14726298@news.sunsite.dk...

>>
> Synes egentlig ikke Lampes er så fremragende som Vollstedts var for år
> siden. De var en oplevelse, men om det har ændret sig med Vollstedt
> fremmarch som supermarkedsvare, aner jeg ikke


Jeg giver dig ret i at Lampes kålpølser ikke er helt så gode, og kraftfulde,
som en kålpølse bør være.
Men ofte er det desværre den eneste kålpølse der er at vælge imellem. Synd
og skam.


Max (07-03-2008)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 07-03-08 15:18

Hej Frank

> alle afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.

Har du prøvet slagteren fra Hou's pølser ?

--
Mvh Max



Jens Bruun (07-03-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-03-08 15:22

"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b083fc09e3b9aca002a803b4c.83fc0c9@net.dialog.dk

> He he - lige til at begynde med, tænkte jeg at nu havde mr. Bruun fået
> trang til en lille let anretning bestående af ingredienserne
> provokation og ironi garneret med munterhed i passende mængde.

Indlægget er selvfølgelig skrevet med et glimt i øjet, men er nu reelt nok.
Jeg var positivt overrasket over, hvor godt resultatet blev med *så* få og
simple råvarer.

> Ved nærmere eftertanke så rammer du jo nogte helt centralt. Pølser er
> blevet til et andenrangsprodukt som ingen rigtig vil beskæftige sig
> med som rigtig mad. Det er synd og skam.

Ja. Jeg elsker pølser, og har faktisk en svaghed for den røde variant.

> Jeg køber desuden ofte ind i Tyskland og må konstatere at pølser i
> alle afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.

Enig. Aldi har sjovt nok nogle tyskproducerede pølser, der faktisk er ganske
hæderlige.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



edelvang@gmail.com (07-03-2008)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 07-03-08 12:22

On 7 Mar., 15:21, "Jens Bruun" <bruun_j...@hotmail.com> wrote:

> Ja. Jeg elsker pølser, og har faktisk en svaghed for den røde variant.

Også mig. Af samme grund står kødhakker med pølsehorn og kageplader
også på ønskesedlen til min snarlige fødselsdag. Så bliver der også
ordentligt hakkekød og nemmere vaniljekranse :)

Hurra for mit nye hus med et helt kælderrum dedikeret til
køkkenmaskiner!

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste