/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Lækker cremet jordskokke suppe
Fra :
Carina
Dato :
28-02-08 20:22
Hej
Jeg har fundet en opskrift på jordskokkesuppe med jordskokker og kartofler.
Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive klistrede
af at blive blendede?
Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?
VH
Carina
Gert Krabsen (
28-02-2008
)
Kommentar
Fra :
Gert Krabsen
Dato :
28-02-08 23:32
Carina skrev:
> Hej
>
> Jeg har fundet en opskrift på jordskokkesuppe med jordskokker og kartofler.
>
> Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive klistrede
> af at blive blendede?
Normalt intet problem. Kartoflerne er med, for at give suppen lidt mere
struktur'.
> Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?
>
At du til sidst pisker en klat smør i.
Husk i øvrigt de ristede baconstern - og masser af friskklippet purløg!
Og gerne et par ristede kammuslinger eller et stykke bagt torsk / lange..
mvh
Krabsen
Carina (
29-02-2008
)
Kommentar
Fra :
Carina
Dato :
29-02-08 10:00
"Gert Krabsen" ;
>> Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive
>> klistrede af at blive blendede?
>
> Normalt intet problem. Kartoflerne er med, for at give suppen lidt mere
> struktur'.
Hmm..Hvor meget blender man? Kan man blende den hel "glat" eller er det
bedst med lidt bid i?
>
>> Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?
>>
>
> At du til sidst pisker en klat smør i.
Hvor stor er en klat?
>
>
>
> Husk i øvrigt de ristede baconstern - og masser af friskklippet purløg!
Ooh yes!
VH
Carina
padre (
29-02-2008
)
Kommentar
Fra :
padre
Dato :
29-02-08 15:43
"Carina" <carina@invalid> skrev i en meddelelse
news:47c709e5$0$15899$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hvad er tricket for at sikre at suppen bliver cremet?
At der ikke er for mange kartofler i suppen, og at du har en god
(stav)blander
--
padre
"Don't you know there ain't no Devil
There's just God when he's drunk"
Tom Waits
Kent Oldhøj (
02-03-2008
)
Kommentar
Fra :
Kent Oldhøj
Dato :
02-03-08 00:23
"Carina" <carina@invalid> wrote in
news:47c709e5$0$15899$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:
> Den skal blendes, men er der ikke noget med at kartofler kan blive
> klistrede af at blive blendede?
Jo. Du skal ikke blende kartoffelmos. Men hvis du blender kartoflerne i en
passende mængde væske (og det gør du jo når du laver suppe af dem), så sker
der ikke noget.
Personligt kan jeg dog godt li' at tage et par store kartofler fra og blot
mose dem med en gaffel og komme dem i suppen lige inden serveringen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408925
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.