/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Sandwich de luxe med confiter~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 17-02-08 17:51

Kære gruppe!

Det seneste eksmperiment med confitering (ovenpå fx confit de canard &
confiteret vagtelår) blev kalkunlår. Håbet var, at kødet i struktur og
smagsmæssig karakter ville minde bare lidt om gåselår.

Resultatet er ikke noget at skrive om - som selvstændigt element; men
som tilbehør kunne de confiterede lår gå an - skåret i tynde skiver og
lunet i ande- og kalkunfedt & efterfølgende stegt på panden sammen med
tørsaltet bacon fra Aaalbæk.

Brød, karrydressing på økologisk creme fraiche fra Øllingegaard og
spæde salater - en club sandwich de luxe var født.

Opskrift & billeder her:
http://www.bergholt.net/sandwich.html

--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Mad & vin - Østrig & Rhône)



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste