/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
God opskrift til brunsviger
Fra : Anne-Mette Hansen


Dato : 09-02-08 17:20

Hej

Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
Og det skal være fynsk brunsviger.

Mette



 
 
Trine Kornum Christi~ (09-02-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 09-02-08 17:57

"Anne-Mette Hansen" <smoelfmus@*FJERN*post.cybercity.dk> writes:

> Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
> Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
> Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
> Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
> Og det skal være fynsk brunsviger.

Prøv at søge bare en uge tilbage i gruppen. Evt. med
groups.google.com.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Tove Krieger (09-02-2008)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 09-02-08 19:03

"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:uodaq83vz.fsf@trinekc.dk
> "Anne-Mette Hansen" <smoelfmus@*FJERN*post.cybercity.dk> writes:
>
>> Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
>> Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
>> Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
>> Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
>> Og det skal være fynsk brunsviger.
>
> Prøv at søge bare en uge tilbage i gruppen. Evt. med
> groups.google.com.
>
> Mvh Trine

Hej Trine og Anne-Mette.

Jeg fandt Trines opskrift, for jeg havde gemt den:

Ingredienser

* Dej:
o ½ l mælk
o ½ pund margarine
o 50 g gær
o 700 g mel
o salt
* Snask:
o ½ pund margarine
o 1 pund mørk farin
o kanel

Fremgangsmåde

1. Margarinen smeltes og mælken hældes i.
2. Når det er afkøles opløses gæren der i.
3. Saltet tilsættes og dejen æltes med melet.
4. Dejen hæver til dobbelt størrelse.
5. Ingredienserne til fyldet smeltes i en gryde.
6. Dejen fordeles i en stor bradepande og der prikkes
fordybninger i den med knoerne.
7. Snasket fordeles på dejen.
8. Bages ca. 20 minutter ved 200°C.

Trine.

--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Gamle (09-02-2008)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 09-02-08 20:10

Tove Krieger wrote:
> Jeg fandt Trines opskrift, for jeg havde gemt den:
>
> Ingredienser
>
> * Dej:
> o ½ l mælk
> o ½ pund margarine
> o 50 g gær
> o 700 g mel
> o salt
> * Snask:
> o ½ pund margarine
> o 1 pund mørk farin
> o kanel
>


Og så feder den slet ikke

Mvh
Torben



Tove Krieger (09-02-2008)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 09-02-08 21:40

"Gamle" <cfs4808a@post.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:47adfa73$0$90263$14726298@news.sunsite.dk
> Tove Krieger wrote:
>> Jeg fandt Trines opskrift, for jeg havde gemt den:
>>
>> Ingredienser
>>
>> * Dej:
>> o ½ l mælk
>> o ½ pund margarine
>> o 50 g gær
>> o 700 g mel
>> o salt
>> * Snask:
>> o ½ pund margarine
>> o 1 pund mørk farin
>> o kanel
>>
>
>
> Og så feder den slet ikke
>
> Mvh
> Torben

LOL Nej, ihvertfald ikke førend i morgen.


--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Gamle (09-02-2008)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 09-02-08 22:10

Tove Krieger wrote:
> LOL Nej, ihvertfald ikke førend i morgen.

Lyseslukker

Mvh.
Torben




Max (10-02-2008)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 10-02-08 00:01

Hej Tove

> LOL Nej, ihvertfald ikke førend i morgen.

Der er vi heldigvis ikke hjemme :)

--
Mvh Max



Anne-Mette Hansen (11-02-2008)
Kommentar
Fra : Anne-Mette Hansen


Dato : 11-02-08 15:43


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:uodaq83vz.fsf@trinekc.dk...
> "Anne-Mette Hansen" <smoelfmus@*FJERN*post.cybercity.dk> writes:
>
>> Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
>> Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
>> Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
>> Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
>> Og det skal være fynsk brunsviger.
>
> Prøv at søge bare en uge tilbage i gruppen. Evt. med
> groups.google.com.
>
> Mvh Trine
>
> --
> Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
> Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
>
> http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg


Tak for det.. den er nu afprøves og var succes.



Steen Suder (10-02-2008)
Kommentar
Fra : Steen Suder


Dato : 10-02-08 17:50

Anne-Mette Hansen wrote:

> Hej
>
> Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
> Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
> Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
> Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
> Og det skal være fynsk brunsviger.

Min søster har for vane at røre et brev vaniliecreme op med snasken inden
den kommer på dejen.

Det virker!

--
Steen Suder
Prøv at forestille dig, at du er en anden, og læs så din artikel igennem
inden du sender den. Alle har interesse i, at du staver og formulerer
dig, så godt du kan. På den måde forstås det lettere, hvad du skriver.

Trine Kornum Christi~ (10-02-2008)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 10-02-08 18:11

Steen Suder <sfs_news_spam@suder.dk> writes:

> Min søster har for vane at røre et brev vaniliecreme op med snasken inden
> den kommer på dejen.
>
> Det virker!

Du mener, så er der mere til hende selv? :) Jeg har godt smagt det, og
jeg synes det ødelægger kagen totalt.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

Tove Krieger (10-02-2008)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 10-02-08 19:44

"Steen Suder" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:47af2b1f$0$90274$14726298@news.sunsite.dk
> Anne-Mette Hansen wrote:
>
>> Hej
>>
>> Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
>> Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
>> Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
>> Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
>> Og det skal være fynsk brunsviger.
>
> Min søster har for vane at røre et brev vaniliecreme op med
> snasken inden den kommer på dejen.
>
> Det virker!

Det ser da også endda *meget* fornuftigt ud. Det kan så være at man
tilmed kan spare en smule på "snask" ingredienserne.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Per, Herringe (10-02-2008)
Kommentar
Fra : Per, Herringe


Dato : 10-02-08 20:12

I meddelelse: 47af45f8$0$90270$14726298@news.sunsite.dk
skrev Tove Krieger bl.a. (kan være lidt forkortet) :
> "Steen Suder" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
> news:47af2b1f$0$90274$14726298@news.sunsite.dk
>> Anne-Mette Hansen wrote:
>>
>>> Hej
>>>
>>> Er der nogle som har en god opskrift til en brunsviger?
>>> Jeg plejer at bruge opskriften fra God mad, nemt at lave.
>>> Men jeg synes simpelthen at "snasken" bliver for stiv/hård.
>>> Så jeg mangler en anden opskrift hvor "snasken" bliver "blød."
>>> Og det skal være fynsk brunsviger.
>>
>> Min søster har for vane at røre et brev vaniliecreme op med
>> snasken inden den kommer på dejen.
>>
>> Det virker!
>
> Det ser da også endda *meget* fornuftigt ud. Det kan så være at man
> tilmed kan spare en smule på "snask" ingredienserne.

Er vi så ikke ved at bevæge os lidt væk fra det fynske

--
MVH Per, Herringe
Beware of people who messes with fynsk brunsviger



Tove Krieger (10-02-2008)
Kommentar
Fra : Tove Krieger


Dato : 10-02-08 20:18

"Per, Herringe" <per.herholdt@mailbox.dk> skrev i en meddelelse
news:47af4c77$0$15897$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk

>
> Er vi så ikke ved at bevæge os lidt væk fra det fynske

Det gør nok ikke så meget. Man skal jo spise den - ikke snakke med
den


--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats


Gamle (11-02-2008)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 11-02-08 00:41

Tove Krieger wrote:
> "Per, Herringe" <per.herholdt@mailbox.dk> skrev i en meddelelse
> news:47af4c77$0$15897$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
>
>>
>> Er vi så ikke ved at bevæge os lidt væk fra det fynske
>
> Det gør nok ikke så meget. Man skal jo spise den - ikke snakke med
> den

Når bare den er leifi' er sproget ligegyldigt.

Mvh.
Torben



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste