/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ris til elektrisk riskoger
Fra : Morten


Dato : 07-01-08 01:17

Hej

Hvilken type ris foretrækker I at anvende i en elektrisk riskoger?

Personligt kan jeg godt lide når risene er lidt "fumpede" i det, altså en
anelse klistrede, som jeg af og til har fået dem serveret på asiatiske
restauranter. Hvilken type ris tror I at de anvender sådanne steder (hvis
der da kan siges noget generelt om det)?

Og er det egentligt ristypen der er bestemmende for konsistensen af det
færdige "produkt" eller er det bare et spørgsmål om hvor meget vand/damp der
bruges?

På forhånd tak

Mvh
Morten



 
 
Klaus Alexander Seis~ (07-01-2008)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 07-01-08 01:42

Morten skrev:

> Hvilken type ris foretrækker I at anvende i en elektrisk riskoger?

Jasmin- eller basmatiris.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

padre (07-01-2008)
Kommentar
Fra : padre


Dato : 07-01-08 17:29

"Morten" <munk_jensen@FJERNyahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:47816f6a$0$21924$157c6196@dreader1.cybercity.dk...

> anelse klistrede, som jeg af og til har fået dem serveret på asiatiske
> restauranter. Hvilken type ris tror I at de anvender sådanne steder (hvis
> der da kan siges noget generelt om det)?

Glutinøse ris. De fås hos din lokale kinagrønthandler. Her i Kbh ligger der
bla. en god én af slagsen i kælderen på hjørnet af Rewentlowsgade og så
gaden mellem Istedgade og Stampesgade.



--
padre
"Don't you know there ain't no Devil
There's just God when he's drunk"
Tom Waits



Jens Bruun (07-01-2008)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-01-08 23:24

"Morten" <munk_jensen@FJERNyahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:47816f6a$0$21924$157c6196@dreader1.cybercity.dk

> Hvilken type ris foretrækker I at anvende i en elektrisk riskoger?

Som oftest jasminris, men også basmatiris og en sjælden gang imellem "sticky
rice".

> Hvilken type ris tror I at de anvender
> sådanne steder (hvis der da kan siges noget generelt om det)?

På Thai-inspirerede steder benyttes som oftest jasminris.

> Og er det egentligt ristypen der er bestemmende for konsistensen af
> det færdige "produkt" eller er det bare et spørgsmål om hvor meget
> vand/damp der bruges?

Ristypen betyder meget, men det gør kogemetoden selvfølgelig også.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste