/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hygiejne
Fra : Ukendt


Dato : 27-11-07 22:13

Hos mit lokale pizzaria står kød og ost i nogle plastik-spande foran ham der
bager pizzaerne. Men burde disse ting ikke være på køl? Fra kl. 17-23 kan
det kød da nå at blive temmelig varmt og uhygiejnisk eller hvad?
Der er ellers tale om en god italiensk pizza-restaurant (Bella Italia) i
Kolding.

Mvh
Morten



 
 
Martin (27-11-2007)
Kommentar
Fra : Martin


Dato : 27-11-07 22:23

Hej
Morten wrote:
> Men burde disse ting ikke være på køl? Fra
> kl. 17-23 kan det kød da nå at blive temmelig varmt og uhygiejnisk
> eller hvad?

Hos alle de pizza-bagere jeg har været ved, har de haft sådan et
disk-lignende med metalspande til "nedfældning", hvor der så er køling
nedenunder, så varene holdes kolde, eller i hvert fald kølige.
Sikker på at det ikke er sådan en din pizza-mager også har stående ?
Der er jo noget der hedder fødevarstyrelsen herhjemme, der er helt vilde med
inspicere den slags.

Mvh
Martin



Ukendt (27-11-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 27-11-07 23:57

Martin wrote:
> Hos alle de pizza-bagere jeg har været ved, har de haft sådan et
> disk-lignende med metalspande til "nedfældning", hvor der så er køling
> nedenunder, så varene holdes kolde, eller i hvert fald kølige.

Ja, sådanne anlæg har jeg også set. Derfor undrede det mig netop at tingene
stod i spande!



Anders (27-11-2007)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 27-11-07 22:40


"Morten" <-> skrev i en meddelelse
news:474c886f$0$90272$14726298@news.sunsite.dk...
> Hos mit lokale pizzaria står kød og ost i nogle plastik-spande foran ham
> der bager pizzaerne.


Det er hverken "kød" eller "ost"...derfor kan det sikkert holde sig i flere
dage i stuetemperatur!

-Anders






Ukendt (27-11-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 27-11-07 23:56

Anders wrote:
> Det er hverken "kød" eller "ost"...derfor kan det sikkert holde sig i
> flere dage i stuetemperatur!

Jo, der ligger en spandfuld bacon og pepperoni og champigon og ost osv. i
forskellige spande.



Christian B. Andrese~ (28-11-2007)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 28-11-07 04:01

On Nov 27, 11:56 pm, "Morten" <-> wrote:
> Anders wrote:
> > Det er hverken "kød" eller "ost"...derfor kan det sikkert holde sig i
> > flere dage i stuetemperatur!
>
> Jo, der ligger en spandfuld bacon og pepperoni og champigon og ost osv. i
> forskellige spande.

Du har 2 muligheder:
1) spis videre og risiker maveonde
2) ring til Fødevarstyrelsen og fortæl om det

Hvordan er deres smiley:

http://smiley.fvst.dk
--
Christian......http://www.yee-haw.dk
KØBES: Pallegafler til montering på trepunktsophæng og
en fræser til at sætte bagefter traktoren.
The PowerBook prank: http://www.zug.com/pranks/powerbook/index.html

Sune Vuorela (28-11-2007)
Kommentar
Fra : Sune Vuorela


Dato : 28-11-07 12:04

On 2007-11-27, Morten <-> wrote:
> Hos mit lokale pizzaria står kød og ost i nogle plastik-spande foran ham der
> bager pizzaerne. Men burde disse ting ikke være på køl? Fra kl. 17-23 kan
> det kød da nå at blive temmelig varmt og uhygiejnisk eller hvad?

Er du sikker på at det står der så længe ?

Min pizzamand har på sin pizzadisk skåle, baljer og andet med ost,
skinke og lignende, men ikke i større mængder end hvad han kan nå at
forbruge på 1-2 timer.

/Sune

Henrik (28-11-2007)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 28-11-07 14:23

Såfremt de spande der anvendes gøres rene og desinficeres dagligt
fødevarerne max opbevares i spandene i 3 timer, er der ikke meget at komme
efter.
Tænk på alle de julebuffeter, der så ikke kunne lade sig gøre. Der er ikke
meget der opbevares køligt. Der er snarere end masse uhygiejniske gæster,
som sørger for at maden bliver ganske uhygiejnisk, men først efter 3 timer.

Henrik
"Morten" <-> skrev i en meddelelse
news:474c886f$0$90272$14726298@news.sunsite.dk...
> Hos mit lokale pizzaria står kød og ost i nogle plastik-spande foran ham
> der bager pizzaerne. Men burde disse ting ikke være på køl? Fra kl. 17-23
> kan det kød da nå at blive temmelig varmt og uhygiejnisk eller hvad?
> Der er ellers tale om en god italiensk pizza-restaurant (Bella Italia) i
> Kolding.
>
> Mvh
> Morten
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste