/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pizza - så kan I lære det!
Fra : Peter Ingsø Laursen


Dato : 27-11-07 17:27

I forbindelse med mine undersøgelser vedr røremaskiner (anden tråd), faldt
jeg over en henvisning til denne side:
http://slice.seriouseats.com/jvpizza/.

Jeg mener selv, jeg laver en hæderlig hjemmelavt pizza, men denne fyr her
har taget det hele vejen! Jagten på den ultimative hjemmepizzabager stopper
vist her

mvh Peter Ingsø



 
 
Gunnar007 (27-11-2007)
Kommentar
Fra : Gunnar007


Dato : 27-11-07 22:39

"Peter Ingsø Laursen" <psil*fjern_dette*@tele2adsl.dk> skrev i meddelelsen
news:yzX2j.22$iX.18@news.get2net.dk...
>I forbindelse med mine undersøgelser vedr røremaskiner (anden tråd), faldt
>jeg over en henvisning til denne side:
>http://slice.seriouseats.com/jvpizza/.
>
> Jeg mener selv, jeg laver en hæderlig hjemmelavt pizza, men denne fyr her
> har taget det hele vejen! Jagten på den ultimative hjemmepizzabager
> stopper vist her
>
> mvh Peter Ingsø


Damn, han har smagt en del af det fastfood.
Glæder mig allrede til min italiens tur til sommer, for der er pizzen nu en
gang bedre end den
"danske" mishandling af både dej, og tilbehør

Hilsen G


Peter Larsen (27-11-2007)
Kommentar
Fra : Peter Larsen


Dato : 27-11-07 23:06

Crap, det er godt nok en entusiast der ikke skyr nogle midler Respekt ,
flot arbejde
Peter

"Peter Ingsø Laursen" <psil*fjern_dette*@tele2adsl.dk> skrev i en meddelelse
news:yzX2j.22$iX.18@news.get2net.dk...
>I forbindelse med mine undersøgelser vedr røremaskiner (anden tråd), faldt
>jeg over en henvisning til denne side:
>http://slice.seriouseats.com/jvpizza/.
>
> Jeg mener selv, jeg laver en hæderlig hjemmelavt pizza, men denne fyr her
> har taget det hele vejen! Jagten på den ultimative hjemmepizzabager
> stopper vist her
>
> mvh Peter Ingsø
>



BHR (28-11-2007)
Kommentar
Fra : BHR


Dato : 28-11-07 21:57

en der lige vil oversætte ?
kh
benny
"Peter Larsen" <prl@privat.dk> skrev i en meddelelse
news:474c94ca$0$2107$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Crap, det er godt nok en entusiast der ikke skyr nogle midler Respekt
> , flot arbejde
> Peter
>
> "Peter Ingsø Laursen" <psil*fjern_dette*@tele2adsl.dk> skrev i en
> meddelelse news:yzX2j.22$iX.18@news.get2net.dk...
>>I forbindelse med mine undersøgelser vedr røremaskiner (anden tråd), faldt
>>jeg over en henvisning til denne side:
>>http://slice.seriouseats.com/jvpizza/.
>>
>> Jeg mener selv, jeg laver en hæderlig hjemmelavt pizza, men denne fyr her
>> har taget det hele vejen! Jagten på den ultimative hjemmepizzabager
>> stopper vist her
>>
>> mvh Peter Ingsø
>>
>
>



Peter Ingsø Laursen (29-11-2007)
Kommentar
Fra : Peter Ingsø Laursen


Dato : 29-11-07 18:07

"BHR" <bentebenny@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:474dd605$0$12258$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
> en der lige vil oversætte ?

Meget kort:
"There are a lot of variables for such a simple food. But these 3 FAR
outweigh the others:

1.. High Heat

2.. Kneading Technique

3.. The kind of yeast culture or "starter" used along with proper
fermentation technique

All other factors pale in comparison to these 3. I know that people fuss
over the brand of flour, the kind of sauce, etc. I discuss all of these
things, but if you don't have the 3 fundamentals above handled, you will be
limited."

Der er masser af variabler for selv så simpel mad. Men disse tre er MEGET
vigtigere end alle andre:

1. Høj varme (420 grader celsius har han snydt sin ovn til at yde

2. Ælteteknik (bland ingredienserne og lad melet trække væske i 20 min inden
endelig sammenrøring)

3. Fordejskultur/biga (lind dej, der her stået i et døgn eller to - bruges i
stedet for gær)



Christian B. Andrese~ (30-11-2007)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 30-11-07 06:59

On Nov 29, 6:07 pm, "Peter Ingsø Laursen"
<psil*fjern_det...@tele2adsl.dk> wrote:
> "BHR" <bentebe...@stofanet.dk> skrev i en meddelelsenews:474dd605$0$12258$ba624c82@nntp06.dk.telia.net...
>
> > en der lige vil oversætte ?
>
> Meget kort:
> "There are a lot of variables for such a simple food. But these 3 FAR
> outweigh the others:
>
> 1.. High Heat
>
> 2.. Kneading Technique
>
> 3.. The kind of yeast culture or "starter" used along with proper
> fermentation technique
>
> All other factors pale in comparison to these 3. I know that people fuss
> over the brand of flour, the kind of sauce, etc. I discuss all of these
> things, but if you don't have the 3 fundamentals above handled, you will be
> limited."
>
> Der er masser af variabler for selv så simpel mad. Men disse tre er MEGET
> vigtigere end alle andre:
>
> 1. Høj varme (420 grader celsius har han snydt sin ovn til at yde

Så er vores nye pyrolyseovn super

> 2. Ælteteknik (bland ingredienserne og lad melet trække væske i 20 min inden
> endelig sammenrøring)

Det må prøves - en dag hvor der er alternativ føde som sikkerhed

--
Christian......http://www.yee-haw.dk
KØBES: Pallegafler til montering på trepunktsophæng og
en fræser til at sætte bagefter traktoren.
The PowerBook prank: http://www.zug.com/pranks/powerbook/index.html

Klaus Alexander Seis~ (30-11-2007)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 30-11-07 15:14

Christian B. Andresen skrev:

> Så er vores nye pyrolyseovn super

Junior: Far, hvad skal vi ha' til middag?

CBA: Pyrolysepizza.

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

Peter Ingsø Laursen (30-11-2007)
Kommentar
Fra : Peter Ingsø Laursen


Dato : 30-11-07 22:40

"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:fip5s0$u8b$1@minji.szn.dk...
> Christian B. Andresen skrev:
>
>> Så er vores nye pyrolyseovn super
>
> Junior: Far, hvad skal vi ha' til middag?
>
> CBA: Pyrolysepizza.

ha -ha. Købt! Pyrolysepizza



Christian B. Andrese~ (03-12-2007)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 03-12-07 06:56

On Nov 30, 3:14 pm, Klaus Alexander Seistrup <kl...@seistrup.dk>
wrote:
> Christian B. Andresen skrev:
>
> > Så er vores nye pyrolyseovn super
>
> Junior: Far, hvad skal vi ha' til middag?
>
> CBA: Pyrolysepizza.

He He
Den var sgu god

--
Christian......http://www.yee-haw.dk
KØBES: Pallegafler til montering på trepunktsophæng og
en fræser til at sætte bagefter traktoren.
The PowerBook prank: http://www.zug.com/pranks/powerbook/index.html

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste