/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
tranebær
Fra : Inger D.


Dato : 06-09-07 19:58

Jeg har fået noget edikke med hele tranebær i.
Er der nogen af jer, der har nogle ideer til, hvad jeg kan bruge hhv.
edikken og tranebærrene til?

Mvh. Inger D.



 
 
Peter Westh (06-09-2007)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 06-09-07 20:39

"Inger D." <blabla@no.no> skrev i en meddelelse
news:fbpidg$4ol$1@news.datemas.de...
> Jeg har fået noget edikke med hele tranebær i.
> Er der nogen af jer, der har nogle ideer til, hvad jeg kan bruge hhv.
> edikken og tranebærrene til?
>
> Mvh. Inger D.

Rødkål, både som salat og varmt, er mit bedste bud. Andre kraftige salater,
f.eks. med grønne bønner. Men kunne sikkert også bruges til at koge panden
af, når man har stegt en kalvekotelet eller et stykke lever.

/P




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste