|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Solbærsnaps. Fra : B & O
 | 
 Dato :  27-07-07 20:14
 | 
 |  | Hej NG.
 
 Er der nogen som ved om det er helt udelukket at bruge Akvavit i stedet for
 Brøndum. Kan forstå at det skal være smagsneutralt for at opnå det bedste
 resultat.
 Solbærrene er plukkede og klar, så noget skal der jo ske med dem!!
 
 MVH
 B&O
 
 
 
 
 |  |  | 
  Inger Pedersen (27-07-2007) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  27-07-07 20:51
 | 
 |  | 
 "B & O" <ofh@email.dk> skrev i en meddelelse
 >
 > Er der nogen som ved om det er helt udelukket at bruge Akvavit i stedet 
 > for Brøndum. Kan forstå at det skal være smagsneutralt for at opnå det 
 > bedste resultat.
 > Solbærrene er plukkede og klar, så noget skal der jo ske med dem!!
 Generelt foretrækker jeg Svendborg Gylden i stedet for Brøndum til 
 kryddersnaps - og jeg vil tro, solbærrene smager så stærkt, at snapsens navn 
 er fuldstændig ligegyldig.
 - men du kunne jo selvfølgelig osse lave solbærsyltetøj    Hilsen inger 
            
             |  |  | 
  BA (27-07-2007) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : BA
 | 
 Dato :  27-07-07 20:52
 | 
 |  | En alm billig vodka ( fx fra Aldi) er fin. De fleste snapse giver en
 (bi)smag af kommen.
 
 Prøv også at lave kirsebærsnaps - uhm
 --
 Venlig hilsen
 BA
 
 OBS: Ved direkte henvendelse skal du fjerne dyret fra min emailadresse.....
 
 
 "B & O" <ofh@email.dk> skrev i en meddelelse
 news:46aa4409$0$4154$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
 > Hej NG.
 >
 > Er der nogen som ved om det er helt udelukket at bruge Akvavit i stedet
 > for Brøndum. Kan forstå at det skal være smagsneutralt for at opnå det
 > bedste resultat.
 > Solbærrene er plukkede og klar, så noget skal der jo ske med dem!!
 >
 > MVH
 > B&O
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Inger Pedersen (27-07-2007) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  27-07-07 21:04
 | 
 |  | 
 "BA" <paogbaKANIN@mail.dk> skrev i en meddelelse
 
 > En alm billig vodka ( fx fra Aldi) er fin. De fleste snapse giver en
 > (bi)smag af kommen.
 
 Jeg har for første gang i flere år lavet mislykket kryddersnaps.
 Det lykkes ellers fint med både Brøndum og Svendborg - men både gul snerre
 og hyldeblomst nægtede pure at lade sig folde ud i vodka. Det blev bare
 brunt og uden synderlig duft og smag.
 Blomster plukket samme dag og samme sted lykkedes fint i Svendborg.
 Forskellen var ikke så stor med perikon, men der VAR forskel.
 Malurt var ok i vodka, pors ligeså (men jeg foretrækker stadig Svendborg).
 
 Vodkaen var 37,5 % mod snapsens 38% - men den halve procent kan vel ikke
 gøre alverden?
 Er der andre, der har tilsvarende erfaringer eller ved, hvad grunden kan
 være?
 
 Hilsen Inger
 
 
 
 
 |  |  | 
   Armand (28-07-2007) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Armand
 | 
 Dato :  28-07-07 00:35
 | 
 |  | 
 "Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:46aa4f97$0$90276$14726298@news.sunsite.dk...
 >
 > "BA" <paogbaKANIN@mail.dk> skrev i en meddelelse
 >
 >> En alm billig vodka ( fx fra Aldi) er fin. De fleste snapse giver en
 >> (bi)smag af kommen.
 >
 > Jeg har for første gang i flere år lavet mislykket kryddersnaps.
 > Det lykkes ellers fint med både Brøndum og Svendborg - men både gul snerre
 > og hyldeblomst nægtede pure at lade sig folde ud i vodka. Det blev bare
 > brunt og uden synderlig duft og smag.
 > Blomster plukket samme dag og samme sted lykkedes fint i Svendborg.
 > Vodkaen var 37,5 % mod snapsens 38% - men den halve procent kan vel ikke
 > gøre alverden?
 >
 Aalborg snaps har længe været brændt på korn og ikke kartofler som
 traditionen ellers er, så i bund og grund er dét blot en vodka krydret efter
 de forskellige snapse-recepter :-|
 
 Nu er forskellen jo mellem en Svendborg og Vodka, hvilket godt kan skyldes
 forskellen korn/kartofler; men hvis ingen andre har bemærket noget omkring
 brug af Aalborg-snapse skyldes forskellen nok ikke dét :-/
 
 --
 Armand.
 
 
 
 
 |  |  | 
    BA (28-07-2007) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : BA
 | 
 Dato :  28-07-07 21:53
 | 
 |  | Jeg har til gengæld en gang kommet til at trække noget med anis og fennikel
 på 90% alkohol. Det gav et spændende resultat, som opaliserede.
 
 
 --
 Venlig hilsen
 BA
 
 OBS: Ved direkte henvendelse skal du fjerne dyret fra min emailadresse.....
 "Armand" <armand@mc-chaufforerne.dk> skrev i en meddelelse
 news:46aa80d6$0$8697$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 >
 > "Inger Pedersen" <inger_mpFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 > news:46aa4f97$0$90276$14726298@news.sunsite.dk...
 >>
 >> "BA" <paogbaKANIN@mail.dk> skrev i en meddelelse
 >>
 >>> En alm billig vodka ( fx fra Aldi) er fin. De fleste snapse giver en
 >>> (bi)smag af kommen.
 >>
 >> Jeg har for første gang i flere år lavet mislykket kryddersnaps.
 >> Det lykkes ellers fint med både Brøndum og Svendborg - men både gul
 >> snerre og hyldeblomst nægtede pure at lade sig folde ud i vodka. Det blev
 >> bare brunt og uden synderlig duft og smag.
 >> Blomster plukket samme dag og samme sted lykkedes fint i Svendborg.
 >> Vodkaen var 37,5 % mod snapsens 38% - men den halve procent kan vel ikke
 >> gøre alverden?
 >>
 > Aalborg snaps har længe været brændt på korn og ikke kartofler som
 > traditionen ellers er, så i bund og grund er dét blot en vodka krydret
 > efter de forskellige snapse-recepter :-|
 >
 > Nu er forskellen jo mellem en Svendborg og Vodka, hvilket godt kan skyldes
 > forskellen korn/kartofler; men hvis ingen andre har bemærket noget omkring
 > brug af Aalborg-snapse skyldes forskellen nok ikke dét :-/
 >
 > --
 > Armand.
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |