/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
gulerod tzatziki
Fra : lhs


Dato : 29-04-07 09:48

Hej

Skal holde lidt fødsdag og grille for lidt venner og familie næste weekend,
som tilbehør vil jeg bl.a. prøve gulerod tzatziki, har fundet et par
opskrifter på nettet, den ene anbefaler man steger gulleroden trevlene i
lidt lækkert olie først mens den anden foreslår man blander gulleroden rå i
youghurt, er der nogen der har prøvet at stege gulleroden først ? den skal
vel køles inden den kommer i youghurten..
Mangler også lidt inspiration til en feta creme jeg kan putte i noget syltet
paprika eller sådan.. som tilbehør, samt andre utraditionelle grill
tilbehør..

mvh
Lars



 
 
Ukendt (30-04-2007)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 30-04-07 14:24


"lhs" <shane@(fjern)egt2net.dk> skrev i en meddelelse
news:46345bd2$0$883$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej
>
> Skal holde lidt fødsdag og grille for lidt venner og familie næste
weekend,
> som tilbehør vil jeg bl.a. prøve gulerod tzatziki, har fundet et par
> opskrifter på nettet, den ene anbefaler man steger gulleroden trevlene i
> lidt lækkert olie først mens den anden foreslår man blander gulleroden rå
i
> youghurt, er der nogen der har prøvet at stege gulleroden først ? den skal
> vel køles inden den kommer i youghurten..

Prøv begge varianter. Og ja, den stegte gulerod skal være velafkølet, inden
den blandes med yoghurt, da denne ellers vil skille og blive grynet.

Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste