/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
rygeost, den rigtige farve efter røgning
Fra : Kirsten Marker


Dato : 08-04-07 18:23

hej!

er der en der kan hjælpe mig med røgning af rygeost, der får mine rygeoste,
til at have/få den gyldne, rødbrune farve, som ser så rigtig ud,
(appetitlig /indbydende)
min afdøde husbond kunne det bare!.
Min sidste opskrift har jeg fra dr.dk/udeliv, med en indfødt fynbo´s
opskrift
som summasumarum er helt rigtig.

mvh/enkefruen



 
 
lonekjaer@hotmail.co~ (10-04-2007)
Kommentar
Fra : lonekjaer@hotmail.co~


Dato : 10-04-07 10:18

Nu har jeg ganske vist kun erfaring med røgning af kød og fisk, men
jeg synes da farven kommer helt af sig selv?



Jørgen Hess (12-04-2007)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 12-04-07 17:30


<lonekjaer@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:1176196664.870066.198550@e65g2000hsc.googlegroups.com...
Nu har jeg ganske vist kun erfaring med røgning af kød og fisk, men
jeg synes da farven kommer helt af sig selv?

Iflg. en af frilandsudsendelserne, hvor der blev lavet rygeost, er farven
nærmest fra antydet til lysebrunt, ellers vil røgsmagen blive for
gennemtrængende. Røgningen tog kun sekunder.

mvh
Jørgen




Kirsten Marker (15-04-2007)
Kommentar
Fra : Kirsten Marker


Dato : 15-04-07 08:15

hej!

i opskriften på rygeost fra frilandsudendelserne står der ca. 15. røgetid;
jeg kunne ikke skaffe rughalm til rygningen, brugte enghø til marsvin, måske
det var årsagen til farven på rygeosten ikke fik, den ønskede farve.
Så, næste gang HAR jeg skaffet rughalm hjem;
iøvrigt blev rygeosten både i konsistens og smag, helt fantastisk!
( en rigtig solde kalorie rygeost )

mvh/kirsten
"Jørgen Hess" <joergen.hess@ahva.dk> skrev i en meddelelse
news:461e5e58$0$52154$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> <lonekjaer@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:1176196664.870066.198550@e65g2000hsc.googlegroups.com...
> Nu har jeg ganske vist kun erfaring med røgning af kød og fisk, men
> jeg synes da farven kommer helt af sig selv?
>
> Iflg. en af frilandsudsendelserne, hvor der blev lavet rygeost, er farven
> nærmest fra antydet til lysebrunt, ellers vil røgsmagen blive for
> gennemtrængende. Røgningen tog kun sekunder.
>
> mvh
> Jørgen
>
>
>




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste