/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lasagne
Fra : Jele


Dato : 18-01-07 00:24

Hej NG

Jeg fik via gruppen for år tilbage en opskrift på lasagne fra
Mrs Krabappel/Sandra
Den har jeg mistet - er der nogen som kan hjælpe mig ?

På forhånd tak.

m.v.h.
Jele



 
 
Brian S (18-01-2007)
Kommentar
Fra : Brian S


Dato : 18-01-07 10:04


Jele skrev:
> Hej NG
>
> Jeg fik via gruppen for år tilbage en opskrift på lasagne fra
> Mrs Krabappel/Sandra
> Den har jeg mistet - er der nogen som kan hjælpe mig ?

Mon det er den her?

Fra:      Mrs Krabappel - se profilen
Dato:      Ma. 12 Nov. 2001 17:32
Ikke bedømt endnu

vis valgmuligheder

"Sofie" <f...@mash4077.dk> wrote in message
news:9sehbh$giv$1@sunsite.dk...
> tak for alle fiske lasagne opskrifterne , men men det er med OKSEKØD jeg
> søger....


igen...
http://groups.google.com/groups?q=bolognese+group:dk.kultur.mad2Bdrik...

a&rnum=13&selm=6qmjeq%24mhd%241%40news.uni-c.dk
Og bechamel går jeg ud fra at du har styr på... (uden margarine,
danbo og
fløde for heee)
Gratinerings "topping" er ikke rasp men revet parmesan (Arla er
pludselig
low-fat når de ikke kan sælge sine oste)

Vedlagt en engelsk udgave taget fra nettet (italiensk site, forstås)

Il Censore Autocitante Sandra
.............................................................................
..
...............................................
Lasagna alla bolognese

Preparation time: 90'

Ingredients: (Serves 6)
For the pasta: 1 1/2 cups unbleached all - purpose flour - 2 eggs - 1
ounce
puréed boiled spinach - salt - For the besciamella: 6 tablespoons
unsalted
butter - 3/4 cup unbleached all - purpose flour - 1 1/2 cups whole milk
-
For the sauce: 3/4 pound ground veal - 3/4 cup canned plum tomatoes,
chopped - 1 stalk celery, minced - 1 carrot, minced - 1 onion, minced -
3/4
cup chicken broth - 1/2 cup dry white wine - 3 tablespoons extra -
virgin
olive oil - salt and pepper - To complete: 4 tablespoons unsalted
butter - 1
cup freshly grated Parmigiano Reggiano

Make the pasta: Put the flour on a counter; make a well in the center,
add
the eggs, spinach, and salt, and work into the flour to obtain a
smooth,
elastic dough (add a little water or flour if necessary). Wrap in
plastic,
and let rest for 30 minutes. Cut in half. Using a pasta machine, roll
into
thin sheets; cut each into 3" pieces. Bring a large pot of salted water
to a
boil. Add the pasta sheets and cook until al dente; remove with a
slotted
spoon and blot dry on clean kitchen towels. Make the besciamella: Melt
the
butter in a saucepan. Whisk in the flour and cook 3 minutes. Pour in
the
milk, whisking constantly, and bring to a boil; cook 10 minutes,
whisking
often, until thick. Make the sauce: In a skillet, heat the olive oil
and
sauté the minced vegetables until wilted; stir in the veal, and brown;

deglaze with the wine and let evaporate. Add the remaining ingredients
and
simmer for 35 minutes. Preheat the oven to 400°. Butter a rectangular
10" x
7" oven-to-table pan. Layer the pasta with the besciamella and sauce in
the
pan, sprinkling each layer with some Parmigiano. Top off with some
sauce,
sprinkle with Parmigiano and dot with the remaining butter. Bake for 30

minutes and serve hot.


Kari Eiffert (18-01-2007)
Kommentar
Fra : Kari Eiffert


Dato : 18-01-07 15:00


"Jele" <no@mailthankyou.dk> skrev i en meddelelse
news:45aeb00c$0$4161$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Hej NG
>
> Jeg fik via gruppen for år tilbage en opskrift på lasagne fra Mrs
> Krabappel/Sandra
> Den har jeg mistet - er der nogen som kan hjælpe mig ?
>
> På forhånd tak.
>
> m.v.h.
> Jele
>

http://masl.dk/75cdae69

Mvh Kari



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408928
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste