/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kebab
Fra : BSL


Dato : 17-01-07 20:43



Jeg vil gerne selv lave rulle kebab herhjemme, men hvordan tilbereder jeg
kødet?

--
Med venlig hilsen

Birgitte



 
 
Kim Schulz (17-01-2007)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 17-01-07 20:52

On Wed, 17 Jan 2007 20:42:42 +0100
"BSL" <mail@fjerndettesembach.dk> wrote:

>
>
> Jeg vil gerne selv lave rulle kebab herhjemme, men hvordan tilbereder
> jeg kødet?
>

hvad er kebab kød for dig?
http://en.wikipedia.org/wiki/Kebab


--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com

Peter Westh (18-01-2007)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 18-01-07 16:56

"BSL" <mail@fjerndettesembach.dk> skrev i en meddelelse
news:45ae7c66$0$3507$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>
> Jeg vil gerne selv lave rulle kebab herhjemme, men hvordan tilbereder jeg
> kødet?

Jeg går ud fra du taler om döner kebab eller shawarma, altså de store,
lodret roterende spid. Du kan egl ikke lave det rationelt hjemme, men du kan
lave en rimelig fup-version ved at skære noget mørt okse- eller lammekød i
strimler, marinere det så længe du har tid til med citron, hvidløg, chili,
salt og garam masala (det skal være ret stærkt og surt), og så lynstege det
i olie på en glohed pande.

Man kan købe krydderiblandinger til kebab, men jeg har ikke smagt dem.

/P



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408939
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste