/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
salat med kartofler
Fra : spoi@sol.dk


Dato : 15-01-07 20:40

Hej

Jeg fik for lidt tid siden en salat med små hele skrabede
kartofler(stadig skræl på). De var kogte og kolde stadig med bid i. I
salaten var der desuden grønne bønner, rødløg, peberfrugter etc.
Marinaden var sødlig lidt tyk, men en form for oliemarinade og med
dild. Det snagre himmelsk. Nogen der kender en opskrift der minder om
dette?

LN


 
 
mcloud (16-01-2007)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 16-01-07 08:40


<spoi@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:1168890020.756918.42590@s34g2000cwa.googlegroups.com...
Hej

Jeg fik for lidt tid siden en salat med små hele skrabede
kartofler(stadig skræl på). De var kogte og kolde stadig med bid i. I
salaten var der desuden grønne bønner, rødløg, peberfrugter etc.
Marinaden var sødlig lidt tyk, men en form for oliemarinade og med
dild. Det snagre himmelsk. Nogen der kender en opskrift der minder om
dette?

LN


Hej LN

Måske dette link kunne pirre din gane!!!
http://www.lechef.dk/opskrifter/recipie.asp?id=26

mvh mcloud



rasmus carlsen (16-01-2007)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 16-01-07 11:38


<spoi@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:1168890020.756918.42590@s34g2000cwa.googlegroups.com...
Hej

Jeg fik for lidt tid siden en salat med små hele skrabede
kartofler(stadig skræl på). De var kogte og kolde stadig med bid i. I
salaten var der desuden grønne bønner, rødløg, peberfrugter etc.
Marinaden var sødlig lidt tyk, men en form for oliemarinade og med
dild. Det snagre himmelsk. Nogen der kender en opskrift der minder om
dette?

- en alternativ udgave: Kog aspargeskartofler og lad dem køle af (de skal
ikke koges helt smadder. Hellere for lidt end for megt), lad dem køle af og
halver dem eventuelt. Olie i wokken, i med kartoflerne og rødløg, sving
rundt og put en god håndfuld blancerede (ferske) bønner i. Et par kvaste fed
hvidløg gør godt som variation. En god sjat balsamisk rødvinseddike hælles
over og syder lidt. Det er mums. Strimlede pebberfrugter er en god
variation, men de bliver nemt slaskede. Brune bønner (evt. på dåse) giver
både smag og kulør.

ras



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408939
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste