/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Tykstegsfilet
Fra :
isteen
Dato :
31-12-06 10:05
Hej
Jeg er ikke udstyret med et stegetermometer, til gengæld skal jeg lave
en tykstegsfilet i aften.
Den er på 1800 gram - hvor længe/varmt skal sådan en fyr have?
Gert Krabsen (
31-12-2006
)
Kommentar
Fra :
Gert Krabsen
Dato :
31-12-06 10:09
isteen wrote:
> Hej
> Jeg er ikke udstyret med et stegetermometer, til gengæld skal jeg lave
> en tykstegsfilet i aften.
> Den er på 1800 gram - hvor længe/varmt skal sådan en fyr have?
Du skal køre ned til din lille lokale købmand - han har sikkert et
stegetermometer.
Alt andet vil være hasard. Fileter er forskellige m.h.t. fedtmarmorering
og dermed varmetransport; ovne er forskellige m.h.t. temperatur osv.
Basil (
31-12-2006
)
Kommentar
Fra :
Basil
Dato :
31-12-06 10:54
Gert Krabsen tastede følgende:
> isteen wrote:
>> Hej
>> Jeg er ikke udstyret med et stegetermometer, til gengæld skal jeg lave
>> en tykstegsfilet i aften.
>> Den er på 1800 gram - hvor længe/varmt skal sådan en fyr have?
>
> Du skal køre ned til din lille lokale købmand - han har sikkert et
> stegetermometer.
>
> Alt andet vil være hasard. Fileter er forskellige m.h.t. fedtmarmorering og
> dermed varmetransport; ovne er forskellige m.h.t. temperatur osv.
Ja, også bedste råd jeg kan give.
Føtex og Coop har åbent til kl. 15.
Den skal være omkring 58 grader i midten.
Kai
isteen (
31-12-2006
)
Kommentar
Fra :
isteen
Dato :
31-12-06 11:25
Basil <Kunta@starmail.invalid.co.za> wrote:
> > Alt andet vil være hasard. Fileter er forskellige m.h.t. fedtmarmorering og
> > dermed varmetransport; ovne er forskellige m.h.t. temperatur osv.
> Ja, også bedste råd jeg kan give.
> Føtex og Coop har åbent til kl. 15.
> Den skal være omkring 58 grader i midten.
> Kai
Jeg låner mig frem til et termometer - men hvor længe skal jeg sådan ca.
beregne....mere for at planlægge spisetider etc?
Basil (
31-12-2006
)
Kommentar
Fra :
Basil
Dato :
31-12-06 12:04
isteen forklarede den 31-12-2006:
> Basil <Kunta@starmail.invalid.co.za> wrote:
>
>
>>> Alt andet vil være hasard. Fileter er forskellige m.h.t. fedtmarmorering og
>>> dermed varmetransport; ovne er forskellige m.h.t. temperatur osv.
>
>> Ja, også bedste råd jeg kan give.
>> Føtex og Coop har åbent til kl. 15.
>> Den skal være omkring 58 grader i midten.
>> Kai
>
> Jeg låner mig frem til et termometer - men hvor længe skal jeg sådan ca.
> beregne....mere for at planlægge spisetider etc?
Jeg har ikke helt en ide, men et bud.
Ca en time i oven, 20 minutter træk, og 10 minutter til at skære og
servere.
Kai
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408928
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.