/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
chokolade mousse
Fra :
knoglen
Dato :
26-11-06 17:36
hej
jeg søger en god opskrift på mousse chokolad
mvh
knoglen
Ole Pedersen (
26-11-2006
)
Kommentar
Fra :
Ole Pedersen
Dato :
26-11-06 18:22
Hej "knogle" her er en jeg bruger med godt resultat:
200 gram mørk chokolade, 64 %
8 æggeblommer
70 gram sukker
½ stang polynesisk vanille
½ liter piskefløde
Chokoladen hakkes fint og smeltes over vandbad ved maksimalt 55 grader.
Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud. Æggeblommerne piskes godt
sammen med sukker og vanille. 1/3 af den lune chokolade piskes godt sammen
med æggeblommerne. Når massen er blank sej og homogen vendes resten af
chokoladen i.
Fløden piskes let. Derefter vendes 1/3 af fløden ned i chokolademassen. Når
fløden har fået fat i chokoladen tilsættes resten af fløden.
Undgå at røre mere i moussen end absolut nødvendigt. Rører man for meget
rører man luften ud af fløden hvilket resulterer i at moussen bliver hård og
nærmest skærefast i konsistensen.
hilsen
Ole
PS Jeg tror opskriften er stjålet fra en eller anden avis, men det kan man
jo ikke smage!
"knoglen" <gb@knoglen.dk> skrev i en meddelelse
news:4569c261$0$3536$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> hej
>
> jeg søger en god opskrift på mousse chokolad
>
>
> mvh
>
> knoglen
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.