/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Philips ismaskine
Fra : TEAM ZWT


Dato : 28-10-06 19:26

Hej

Jeg er lige blevet den "u"lykkelige ejer af en Philips ismaskine, har
ønsket mig den længe og købte den endelig.
Men der er vel ikke nogen der har erfaring med sådan en??
Uanset hvad jeg gør, følger selvfølglig opskrifterne, så bliver isen
ikke stiv?!?!?!

mvh

TEAM ZWT

 
 
LarsJ (28-10-2006)
Kommentar
Fra : LarsJ


Dato : 28-10-06 22:28

TEAM ZWT skrev:
> Hej
>
> Jeg er lige blevet den "u"lykkelige ejer af en Philips ismaskine, har
> ønsket mig den længe og købte den endelig.
> Men der er vel ikke nogen der har erfaring med sådan en??
> Uanset hvad jeg gør, følger selvfølglig opskrifterne, så bliver isen
> ikke stiv?!?!?!
>
Sørg for at alle ingredienser er køleskabskolde, når du hælder dem i, og
lad så maskinen køre inde i køleskabet. Der er naturligvis grænser for
hvor stiv isen kan/skal blive, idet skraberen jo stadig skal kunne røre
rundt. Skal den være så stiv som regnbue-is, må du fryse den yderligere.


Lars

noone (29-10-2006)
Kommentar
Fra : noone


Dato : 29-10-06 06:20

> Jeg er lige blevet den "u"lykkelige ejer af en Philips ismaskine, har
> ønsket mig den længe og købte den endelig.

Jeg har også en af slagsen, og den laver ganske fortrinlig is.

> Uanset hvad jeg gør, følger selvfølglig opskrifterne, så bliver isen
> ikke stiv?!?!?!

Jeg gør det, at jeg anbringer isblandingen i fryseren, lige til toppen af
blandingen begynder at fryse. Blandingen, som nu er meget tæt på 0°C,
hælder jeg derefter i ismaskinen, hvorefter isen bliver færdig i løbet af
25-30 minutter,

Det med at lade ismaskinen køre i køleskabet, som anbefalet andetsteds i
tråden, bruger jeg ikke. Maskinen står bare fremme på køkkenbordet. Så er
det også nemmere at holde øje med den og evt. tilsætte ingredienser som
hakket chokolade, nødder eller måske en eller anden form for spiritus (i
små mængder) et par minutter før isen er færdig.

Man kan se, at isen er færdig, når det mellemrum, røre-dimsen laver mellem
isblandingen og kanten af maskinen, er der konstant i modsætning til når
isen er blødere og hurtigt flyder ud til kanten igen.

noone


TEAM ZWT (29-10-2006)
Kommentar
Fra : TEAM ZWT


Dato : 29-10-06 11:46

On Sun, 29 Oct 2006 05:19:32 GMT, noone <noone@nowhere.net> wrote:

Tusin tak for rådene, dem vil jeg afprøve med det samme

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste