/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chilisovs / dressing
Fra : Allan Møller


Dato : 26-10-06 21:22

Nogen her som kan fortælle mig hvordan man
laver sådan en gang chili som man kan få på
sine Kebab / Sharwarma i det Københavnske ?

Jeg har prøvet med chilikerne, olie og tomatpure men det
bliver ikke som det skal være.

Allan



 
 
Lars Lauridsen (01-11-2006)
Kommentar
Fra : Lars Lauridsen


Dato : 01-11-06 19:18


"Allan Møller" <spam@allanm.dk> skrev i en meddelelse
news:454117d1$0$49205$14726298@news.sunsite.dk...
> Nogen her som kan fortælle mig hvordan man
> laver sådan en gang chili som man kan få på
> sine Kebab / Sharwarma i det Københavnske ?
>
> Jeg har prøvet med chilikerne, olie og tomatpure men det
> bliver ikke som det skal være.

Prøv at spørge på en af stederne - og post gerne svaret her. En sådan
opskrift ville være guld værd. Balancen er jo, at den lige præcis skal være
tilpas stærk til, at man stadig kan "smage", og bruge masser af det.

/Lars



Lars Lauridsen (08-11-2006)
Kommentar
Fra : Lars Lauridsen


Dato : 08-11-06 07:42


"Allan Møller" <spam@allanm.dk> skrev i en meddelelse
news:454117d1$0$49205$14726298@news.sunsite.dk...
> Nogen her som kan fortælle mig hvordan man
> laver sådan en gang chili som man kan få på
> sine Kebab / Sharwarma i det Københavnske ?
>
> Jeg har prøvet med chilikerne, olie og tomatpure men det
> bliver ikke som det skal være.

Jeg fik en idé: Chilikerner, olie, tomatpuré, soltørrede tomater (blendede)
og evt. parmesan?

/Lars



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste