/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Creme bruleé - idiotsikker opskrift?
Fra :
Prikke
Dato :
26-09-06 21:20
Mangler en idiotsikker opskrift på Creme bruleé - findes den??
m.v.h.
Anders Truelsen [824~ (
26-09-2006
)
Kommentar
Fra :
Anders Truelsen [824~
Dato :
26-09-06 21:24
Prikke wrote:
> Mangler en idiotsikker opskrift på Creme bruleé - findes den??
Næppe, jeg ved - fra en af mine venner - at selv Dr. Øtkers (sp?) kan gå
galt :^)
/anders
Max (
26-09-2006
)
Kommentar
Fra :
Max
Dato :
26-09-06 21:33
Hej Anders
> Næppe, jeg ved - fra en af mine venner - at selv Dr. Øtkers (sp?) kan
> gå galt :^)
Gad vide hvordan :)
Mvh Max
Kent Oldhøj (
26-09-2006
)
Kommentar
Fra :
Kent Oldhøj
Dato :
26-09-06 23:48
"Prikke" <pervaerum.mikkelsen@gmail.com> wrote in
news:1159301975.078659.32150@b28g2000cwb.googlegroups.com:
> Mangler en idiotsikker opskrift på Creme bruleé - findes den??
6 dl. piskefløde
2 dl. sødmælk
6 æggeblommer
2 vanillestænger
60 gram sukker
ca. 100 gram rørsukker til karamelisering
Pisk æggeblommerne hvide med sukker og vanillekorn.
Kog fløde og mælk op. Hæld forsigtigt den meget varme men ikke kogende
flødeblanding i æggemassen lidt ad gangen.
Fordel cremen i 8 Creme Brulée forme, eller 8 dybe tallerkner, og lad
cremen tykne i ovnen i 1 time ved 100 grader. Afkøl.
Lige inden servering drysses et tyndt lag rørsukker over cremen og den
karameliseres med en bunsenbrænder. Ved serveringen skal cremen være kold
og karameliseringen varm.
At karamelisere under en grill har jeg dårlige erfaringer med. Meget
besværligt og resultatet er betydeligt ringere.
Rikke og Per (
27-09-2006
)
Kommentar
Fra :
Rikke og Per
Dato :
27-09-06 21:53
"Kent Oldhøj" <kent@FJERNESoldhoj.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns984B830E963kentoldhoj@oldhoj.dk...
> "Prikke" <pervaerum.mikkelsen@gmail.com> wrote in
> news:1159301975.078659.32150@b28g2000cwb.googlegroups.com:
>
>> Mangler en idiotsikker opskrift på Creme bruleé - findes den??
>
> 6 dl. piskefløde
> 2 dl. sødmælk
> 6 æggeblommer
> 2 vanillestænger
> 60 gram sukker
> ca. 100 gram rørsukker til karamelisering
>
> Pisk æggeblommerne hvide med sukker og vanillekorn.
>
> Kog fløde og mælk op. Hæld forsigtigt den meget varme men ikke kogende
> flødeblanding i æggemassen lidt ad gangen.
>
> Fordel cremen i 8 Creme Brulée forme, eller 8 dybe tallerkner, og lad
> cremen tykne i ovnen i 1 time ved 100 grader. Afkøl.
>
> Lige inden servering drysses et tyndt lag rørsukker over cremen og den
> karameliseres med en bunsenbrænder. Ved serveringen skal cremen være kold
> og karameliseringen varm.
>
> At karamelisere under en grill har jeg dårlige erfaringer med. Meget
> besværligt og resultatet er betydeligt ringere.
Mange tak - lyder umiddelbart nem. Skal prøves!!
m.v.h.
Prikke
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408929
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.