/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sushi-holdbarhed
Fra : pinkfloydhomer@gmail~


Dato : 22-09-06 17:58

Vi lavede sushi i går ved 17-18-tiden, og sushien var herefter i
stuetemperatur i et nogle timer og kom derefter i køleskabet. Kan det
spises her til aften eller er det bedst at lade være? :)

/David


 
 
Peter eller Line (22-09-2006)
Kommentar
Fra : Peter eller Line


Dato : 22-09-06 18:59

Jeg plejer at spise det dagen efter, og har ikke oplevet nogen som helst
negative effekter ved det...så mit budskab er: Velbekomme :)

Venligst
Peter
<pinkfloydhomer@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:1158944267.563117.217670@i42g2000cwa.googlegroups.com...
Vi lavede sushi i går ved 17-18-tiden, og sushien var herefter i
stuetemperatur i et nogle timer og kom derefter i køleskabet. Kan det
spises her til aften eller er det bedst at lade være? :)

/David



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste