> Jomfruhummerhalerne koger du ca. 8 - 10 minutter, i saltet vand, tilsat
> godt med sukker.
> Du piller dem, og gemmer skallerne. De skal nemlig svitses med
> finthakket løg og nogle fed hvidløg.
> Hæld så ca. ½ l. hvidvin på, og lad det koge ind til det halve.
> Si fonden, hæld den på panden igen og ½ l. piskefløde ved.
> Lad det simre, til det reduceret til ca. det halve.
> Smid kødet i, og varm op.
>
> Det ser meget spændene ud
![Glad](images/smileys/glad.gif)
Hvor mange gram Jomfruhummerhalerne, løg og
> hvidløg passer til den ½ l. hvidvin og ½ l.piskeflødè? Skal den servers
> varm
> over saltaten eller hvad ?
Hej Erik.
Opskriften er 'med løs hånd' og derfor har jeg ikke sat nogle antal
på løg og hvidløg.
Det er et spørgsmål om temperament. (smag om du vil...
![Blink](images/smileys/wink.gif)
))
Hvidvin og piskefløde er beregnet på 4 gode spisere.
Jomfruhummerhaler vil jeg beregne til ca. 1 kg.
Det var sq guf. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg laver
sådan en omgang
/Erik