/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på ribbenstegssandwich
Fra : Jimmy Frederiksen


Dato : 19-08-06 10:58

Hej!

Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
ribbenstegssandwich?

Mvh
Jimmy


 
 
Kim Schulz (19-08-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 19-08-06 11:10

On 19 Aug 2006 09:58:08 GMT
Jimmy Frederiksen <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> (slet 0SPKS) wrote:

> Hej!
>
> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> ribbenstegssandwich?
>
> Mvh
> Jimmy
>

typisk skiver af ribbensteg, rødkål og evt. syltede agurker.

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com

LarsJ (19-08-2006)
Kommentar
Fra : LarsJ


Dato : 19-08-06 11:09

Jimmy Frederiksen (slet 0SPKS) skrev:
> Hej!
>
> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> ribbenstegssandwich?
>
> Mvh
> Jimmy
>
ribbensteg, rødkål, syltede agurker - sandwichbolle udenom.

Kevin Edelvang (19-08-2006)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 19-08-06 11:36

LarsJ wrote:

> ribbensteg, rødkål, syltede agurker - sandwichbolle udenom.

Og så er bollen nede i kina-snaskeren smurt med
sandwich-creme/salatmayonnaise.

Mvh
Kevin Edelvang

Lars Holst (19-08-2006)
Kommentar
Fra : Lars Holst


Dato : 19-08-06 12:56

Jimmy Frederiksen <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> (slet 0SPKS) said in
news:11559817580.256593556699471@dtext.news.tele.dk:

> Hej!
>
> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> ribbenstegssandwich?
>
> Mvh
> Jimmy
>

Smør bollen med Hellmans mayo eller en blanding af almindelig mayo og
sennep.
Ribbenssteg, svinekam, flæskesteg alt efter hvad du holder mest af. Skær
evt. ben af.
Sørg for at der er lidt fedtkanter så den ikke bliver for tør.
Rødkål, agurkesalat, groft salt og måske en minimal klat ribsgelé eller
lidt karameliseret sukker.

--
Lars Holst

Jørgen Hess (19-08-2006)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 19-08-06 13:39

Og på grund af ubehagelig erfaring: Al brusk fra ribbenstegsskiverne skal
fjernes

mvh
Jørgen

"Lars Holst" <delfinerne@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:Xns98248DAB5D37C25689lh236589@62.243.74.162...
> Jimmy Frederiksen <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> (slet 0SPKS) said in
> news:11559817580.256593556699471@dtext.news.tele.dk:
>
>> Hej!
>>
>> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
>> ribbenstegssandwich?
>>
>> Mvh
>> Jimmy
>>
>
> Smør bollen med Hellmans mayo eller en blanding af almindelig mayo og
> sennep.
> Ribbenssteg, svinekam, flæskesteg alt efter hvad du holder mest af. Skær
> evt. ben af.
> Sørg for at der er lidt fedtkanter så den ikke bliver for tør.
> Rødkål, agurkesalat, groft salt og måske en minimal klat ribsgelé eller
> lidt karameliseret sukker.
>
> --
> Lars Holst



T. (19-08-2006)
Kommentar
Fra : T.


Dato : 19-08-06 21:33


"Jimmy Frederiksen (slet 0SPKS)" <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> skrev i en
meddelelse news:11559817580.256593556699471@dtext.news.tele.dk...
> Hej!
>
> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> ribbenstegssandwich?
>
> Mvh
> Jimmy
>



T. (19-08-2006)
Kommentar
Fra : T.


Dato : 19-08-06 21:35


"Jimmy Frederiksen (slet 0SPKS)" <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> skrev i en
meddelelse news:11559817580.256593556699471@dtext.news.tele.dk...
> Hej!
>
> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> ribbenstegssandwich?
>
> Mvh
> Jimmy
>

Jeg synes sjældent at det er ribbensteg, tror det er nakkefilet.

Hilsen
T



Kim Schulz (19-08-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 19-08-06 21:36

On Sat, 19 Aug 2006 22:35:10 +0200
"T." <norling@mail.tdcadsl.dk> wrote:

>
> "Jimmy Frederiksen (slet 0SPKS)" <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> skrev
> i en meddelelse news:11559817580.256593556699471@dtext.news.tele.dk...
> > Hej!
> >
> > Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> > ribbenstegssandwich?
> >
> > Mvh
> > Jimmy
> >
>
> Jeg synes sjældent at det er ribbensteg, tror det er nakkefilet.
>

find et andet sted at købe det så. der hvor jeg har fået det er der
svær på og det hele.

--
Kim Schulz | Private : http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business: http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime: http://www.fundanemt.com

Karsten H. Larsen (20-08-2006)
Kommentar
Fra : Karsten H. Larsen


Dato : 20-08-06 08:52

Jeg køber altid en kæmpesteg uden ben som er på tilbud. Jeg køber dog ikke
ribbensteg da jeg syntes det er for fedt og man nogen gange kan sidde med et
stykke sejt fedt der går gennem hele kødet.. Når vi så har fået flæskesteg
med kartofler skærer jeg resten af stegen i skiver. Jeg fryser dem så ned i
portionsposer med 3-4 skiver i hver. Når lysten til flæskestegssandwich
bliver for stor, tøer jeg det ønskede antal op (kan sagtens gøres med
mikrovn) og steger dem et par minutter på hver side på en pande med stort
set ingen olie. Sværen bliver altid sprød. Drysser dem med groft salt og
spiser dem i bolle med rødkål og Agurksalat/syltede agurker.

Mvh

Karsten der overvejer om vi skal have flæskesteg-sandwich i aften


"Jimmy Frederiksen (slet 0SPKS)" <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> wrote in
message news:11559817580.256593556699471@dtext.news.tele.dk...
> Hej!
>
> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> ribbenstegssandwich?
>
> Mvh
> Jimmy
>



Maria de Francis (21-08-2006)
Kommentar
Fra : Maria de Francis


Dato : 21-08-06 07:17

"Karsten H. Larsen" <Karsten@FJERNDETTEcph-metronet.dk> skrev i en
meddelelse news:haidnb4_-N4-iXXZnZ2dnUVZ8t2dnZ2d@giganews.com...
: Jeg køber altid en kæmpesteg uden ben som er på tilbud. Jeg køber dog ikke
: ribbensteg da jeg syntes det er for fedt og man nogen gange kan sidde med
et
: stykke sejt fedt der går gennem hele kødet.. Når vi så har fået flæskesteg
: med kartofler skærer jeg resten af stegen i skiver. Jeg fryser dem så ned
i
: portionsposer med 3-4 skiver i hver. Når lysten til flæskestegssandwich
: bliver for stor, tøer jeg det ønskede antal op (kan sagtens gøres med
: mikrovn) og steger dem et par minutter på hver side på en pande med stort
: set ingen olie. Sværen bliver altid sprød. Drysser dem med groft salt og
: spiser dem i bolle med rødkål og Agurksalat/syltede agurker.
:
: Mvh
:
: Karsten der overvejer om vi skal have flæskesteg-sandwich i aften
:

Jep, sådan gør vi også her i huset. Flæskestegsandwich er ret lækkert. Uden
for julesæson laver vi som regel en flæskesteg krydret med chili, som giver
en helt anden oplevelse, end den traditionelle, som vi foretrækker i
december.

Ellers varierer vi fyldet med nogle af salattyperne med smag i. De nye
"bladblandinger" (de kalder det noget forskelligt hos forskellige
forhandlere) er et hit i øjeblikket, eller bare traditionelt fyld med rødkål
og syltede agurker.

Og så foretrækker vi en lægger hjemmebagt sanwichbolle; en stor een så det
er nok med een.

Hmmmm......det smitter, jeg tror vi skal have sådan en gang steg næste
weekend, så kan der komme en flæskestegsandwich med i en madkurv, hvis der
er stemning for skovtur her.

Idéen med at fryse det lyder som en god idé, det vil jeg prøve næste gang vi
laver en stor steg.

Mvh Maria


--
I am kind of paranoiac in reverse. I suspect people of plotting to make me
happy.
J. D. Salinger

:



anders (20-08-2006)
Kommentar
Fra : anders


Dato : 20-08-06 19:49

prøv evt at presse sit citron saft over, det kan jeg godt l
lide.
"Jimmy Frederiksen (slet 0SPKS)" <jimmy@0SPKSe-frederiksen.dk> skrev i en
meddelelse news:11559817580.256593556699471@dtext.news.tele.dk...
> Hej!
>
> Er der nogle der har en "opskrift" på hvad der er i en
> ribbenstegssandwich?
>
> Mvh
> Jimmy
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste