/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
stegt flæsk i ovn
Fra : sigurno


Dato : 16-07-06 16:08

Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?


Mvh.

Ester C.



 
 
Nick (16-07-2006)
Kommentar
Fra : Nick


Dato : 16-07-06 16:13

"sigurno" skrev i en meddelelse...
> Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?

Jeg kan bedst lide det knassprødt og ike for fedtet, derfor laver jeg det på
risten i varmluftovnen. Sæt bradepanden under med lidt vand i, så er den nem
at få ren igen.

Du kan også sætte en rist i rillen ovenover, hvorpå du lægger æbleskiver. Så
drypper saften ned på flæsket (som selvfølgelig er røget!), og det smager
vældig godt!

/Nick



Daniel W Johansen (16-07-2006)
Kommentar
Fra : Daniel W Johansen


Dato : 16-07-06 17:16

Æbleskiver, eller æbler i skiver ? :)

Nick skrev:
> "sigurno" skrev i en meddelelse...
>
>>Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?
>
>
> Jeg kan bedst lide det knassprødt og ike for fedtet, derfor laver jeg det på
> risten i varmluftovnen. Sæt bradepanden under med lidt vand i, så er den nem
> at få ren igen.
>
> Du kan også sætte en rist i rillen ovenover, hvorpå du lægger æbleskiver. Så
> drypper saften ned på flæsket (som selvfølgelig er røget!), og det smager
> vældig godt!
>
> /Nick
>
>

Nick (16-07-2006)
Kommentar
Fra : Nick


Dato : 16-07-06 19:11

"Daniel W Johansen" skrev i en meddelelse...
> Æbleskiver, eller æbler i skiver ? :)

Ehh... ja, den kunne misforståes...

Jeg mener selvfølgelig æbler skåret i skiver. (Altså æbleskiver )

/Nick



Kim Schulz (16-07-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 16-07-06 16:14

On Sun, 16 Jul 2006 17:07:58 +0200
"sigurno" <nospampavlova@cafeer.dk> wrote:

> Hvad bliver bedst: På stegepande eller i ovnen?
>

jeg plejer at stege dem næsten færdige på panden og så smider jeg dem i
ovnen til sidst. På den måde kan jeg holde al flæsken varm hvis det er
en større portion og noget af fedtet kan samtidigt nå at dryppe fra.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste