/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan steger man bedst et kyllingebryst
Fra : Ditte


Dato : 18-06-06 16:09

Hej

Jeg vil lave en salat med kyllinge stykker, og skal derfor stege et
kyllingebryst. Hvordan gøres det bedst? Helt eller i tern? På en meget
varm Jamie Oliver grill pande, eller på en alm. gastrolux pande?

--
Mvh. Ditte
Fjern -- ved direkte svar



 
 
Kim Schulz (18-06-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 18-06-06 16:14

On Sun, 18 Jun 2006 17:09:03 +0200
Ditte <ditte@--tamuin.dk> wrote:

> Hej
>
> Jeg vil lave en salat med kyllinge stykker, og skal derfor stege et
> kyllingebryst. Hvordan gøres det bedst? Helt eller i tern? På en
> meget varm Jamie Oliver grill pande, eller på en alm. gastrolux pande?
>

Jeg ville koge det i en godt krydret boullion og helt klart hel (også
selv om du steger den). Når den så er kogt/stegt og er kølet lidt
ville jeg rive kyllingen i stykker med hænderne så det bliver lækre
trevlede stykker - ser efter min mening langt bedre ud i en salat

Hauge (18-06-2006)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 18-06-06 16:22

Hej
Ditte wrote:
> Jeg vil lave en salat med kyllinge stykker, og skal derfor stege et
> kyllingebryst. Hvordan gøres det bedst? Helt eller i tern? På en meget
> varm Jamie Oliver grill pande, eller på en alm. gastrolux pande?

Jeg plejer at stege dem hele på min varme Ikea pande
Så bliver de udskårne stykker langt saftigere, end hvis de bliver stegt
i tern.

Mvh Hauge

--
For at verificere afsenderen af dette indlæg kan du klikke her:
<http://newscheck.smart-tech.dk/20060618152200@smart-tech.dk>
På samme domæne som afsenderen af dette indlæg, ses headerne.

Kasper Hyllested (19-06-2006)
Kommentar
Fra : Kasper Hyllested


Dato : 19-06-06 09:38

Kim Schulz <kim@schulz.dk> den 18. juni 2006 kl. 17:14 +0100 skrev:
>Jeg ville koge det i en godt krydret boullion og helt klart hel (også
>selv om du steger den). Når den så er kogt/stegt og er kølet lidt
>ville jeg rive kyllingen i stykker med hænderne så det bliver lækre
>trevlede stykker - ser efter min mening langt bedre ud i en salat


Samme her - har du ikke boullion, så smid nogle løg og andre rodfrugter
ned i vandet sammen med brystet.

Mange hilsner

Kasper Hyllested
www.hyllested.net


Ditte (19-06-2006)
Kommentar
Fra : Ditte


Dato : 19-06-06 16:58

Ditte frembragte:
> Hej
>
> Jeg vil lave en salat med kyllinge stykker, og skal derfor stege et
> kyllingebryst. Hvordan gøres det bedst? Helt eller i tern? På en meget varm
> Jamie Oliver grill pande, eller på en alm. gastrolux pande?

Tak for hjælpen

Det endte med at det blev stegt på grill panden, og efter afkøling blev
det revet i stykker med fingrene, blev lækkert og saftigt.
Må prøve at koge dem engang. Kunne forestille mig, at det også bliver
saftigt på denne måde.

--
Mvh. Ditte
Fjern -- ved direkte svar



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste