/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sagage rolls
Fra : Ukendt


Dato : 29-05-06 17:45

Hej NG
Kender nogen en opskrift på de engelske susage rolls?

Mange hilsner
Charlotte Korsør



 
 
nana sørensen (29-05-2006)
Kommentar
Fra : nana sørensen


Dato : 29-05-06 20:25


"Charlotte" <taarnborgvej snabel a gmailcom> wrote in message
news:447b252a$0$27550$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej NG
> Kender nogen en opskrift på de engelske susage rolls?
>
> Mange hilsner
> Charlotte Korsør
>

Staves det ikke sausage? Prøv evt google.



ufo (29-05-2006)
Kommentar
Fra : ufo


Dato : 29-05-06 20:54

Vi har dem osse på dansk. Så hedder de bare pølsehorn.
Det nemmeste er at lave dem med færdigkøbt butterdej. SVJH er der på
pakkerne en anvisning på hvordan man fremstiller butterdejshorn. Den
følger du bare, og ruller så et par cocktailpølser eller en halv
wienerpølse ind i hornet. Du kan evt smøre med sennep. Tjek pakken
for bagetider. Hornene skal pensles med sammenpisket æg inden bagning.

Du kan osse lave dem selv:


Pølsehorn (hjemmelavet dej)

16 stk.

100 g smør
1½ dl mælk
1 æg
50 g gær
400 g hvedemel
½ tsk groft salt
1 tsk sukker
8 wienerpølser skåret i halve =16 stykker
evt sennep

Pensling
sammenpisket æg


Bagetid: Ca. 12-15 min. ved 225°.

Smørret smeltes, mælk, æg og gær piskes ud heri. Mel, salt og
sukker tilsættes og det hele æltes godt igennem. Derefter deles dejen
i 2 dele, og hver del rulles ud i en cirkel, som deles i 8 trekanter.
Læg halv pølse på og rul til horn fra den brede ende. Hornene
hæver ca. 10 min., pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen.
Man kan vælge at smøre lidt sennep på det udrullede horn inden
pølsen rulles ind.

hilsen esther


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste