/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"Kandiseret appeslsinskal" - hvad, hvor, e~
Fra : Simon


Dato : 12-04-06 08:47

Jeg vil gerne prøve at bage ricciarelli
(http://www.bager-kim.dk/opskrifter.vis.php?id=373), og har købt
mandelmel sidst jeg var i Tyskland.

Men hva' med kandiseret appelsinskal?? Er blevet foreslået pomeransskal
i stedet, hvad siger I? - er pomerans 'tæt nok' på appelsin; kan det
bruges her? Eller /kan/ man finde kandiseret appesinskal i
specialbutikker (i Århus)?
-tak..
[jf. http://www.kostplanen.dk/ordbog.php?offset=70&query=P nederst]

--
Simon | __o
| _`\ \_
"If the shoe fits, buy it" - Imelda Marcos | (_)/ (_)

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste