/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Duelever - hvor?
Fra : Søren Beltofte Søren~


Dato : 27-03-06 13:26

Hej

Jeg er kommet til at købe nogle skovduer - de var på tilbud i Åbyhøj - og
har fundet en interessant opskrift. Men opskriften indeholder også duelever.

Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er renset
for indmad.

Alternativt søger jeg en spændende opskrift, helst med henblik på
grydestegning i rødvin.


Hilsen
Søren



 
 
Max (27-03-2006)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 27-03-06 13:43

Hej Søren

> Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er
> renset for indmad.

Har du ikke en brevduemand boende i nærheden ?

Mvh Max



Søren Beltofte Søren~ (27-03-2006)
Kommentar
Fra : Søren Beltofte Søren~


Dato : 27-03-06 14:01

"Max" <max_jens@post9.tele.dk.invalid> wrote

>> Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er
>> renset for indmad.
>
> Har du ikke en brevduemand boende i nærheden ?

Nej, desværre. Men måske kan jeg fange et par stykker i uni-parken.. hehe..

// Søren



Steen Jakobsen (27-03-2006)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 27-03-06 16:29


"Søren Beltofte Sørensen" <soeren_[skod]@beltofte.dk> skrev i en meddelelse
news:4427d9bf$0$15785$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej
>
> Jeg er kommet til at købe nogle skovduer - de var på tilbud i Åbyhøj - og
> har fundet en interessant opskrift. Men opskriften indeholder også
duelever.
>
> Mit spørgsmål er - hvor pokker kan man købe duelever? Skovduerne er renset
> for indmad.
>
> Alternativt søger jeg en spændende opskrift, helst med henblik på
> grydestegning i rødvin.

Jeg ved ikke om kyllingelever smager ligesådan, men kan forestille mig at
det ligner. Det fåes i ethvert supermarked.
Vi laver det gerne med lidt risvin eller sherry og ingefær, samt løg og
hvidløg.

Steen.



Søren Beltofte Søren~ (28-03-2006)
Kommentar
Fra : Søren Beltofte Søren~


Dato : 28-03-06 11:24

"Steen Jakobsen" <noway@nopost1.tele.xx> wrote

> Vi laver det gerne med lidt risvin eller sherry og ingefær, samt løg og
> hvidløg.

Det lyder som en spændende kombination. Jeg har uheldigvis købt vinen, der
skal serveres til (lidt forkert rækkefølge, jeg ved det), og her taler vi om
en rimelig substantiel italiener, så dit forslag må nok vente til næste
gang.

Hvad siger du til den her:
http://www.olivetree.eat-online.net/RECpigeon.htm


// Søren



Steen Jakobsen (28-03-2006)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 28-03-06 14:34


"Søren Beltofte Sørensen" <soeren_[skod]@beltofte.dk> skrev i en meddelelse
news:44290eb3$0$15784$14726298@news.sunsite.dk...
> "Steen Jakobsen" <noway@nopost1.tele.xx> wrote
>
> > Vi laver det gerne med lidt risvin eller sherry og ingefær, samt løg og
> > hvidløg.
>
> Det lyder som en spændende kombination. Jeg har uheldigvis købt vinen, der
> skal serveres til (lidt forkert rækkefølge, jeg ved det), og her taler vi
om
> en rimelig substantiel italiener, så dit forslag må nok vente til næste
> gang.
>
> Hvad siger du til den her:
> http://www.olivetree.eat-online.net/RECpigeon.htm

Det lyder ikke så dårligt.
Jeg skal lige sige at det jeg nævnte med risvin var til kyllingelever, ikke
til duer.

Steen.



Jens Beltofte Soeren~ (30-03-2006)
Kommentar
Fra : Jens Beltofte Soeren~


Dato : 30-03-06 20:01

Søren Beltofte Sørensen wrote:
> "Steen Jakobsen" <noway@nopost1.tele.xx> wrote
>
>
>>Vi laver det gerne med lidt risvin eller sherry og ingefær, samt løg og
>>hvidløg.
>
>
> Det lyder som en spændende kombination. Jeg har uheldigvis købt vinen, der
> skal serveres til (lidt forkert rækkefølge, jeg ved det), og her taler vi om
> en rimelig substantiel italiener, så dit forslag må nok vente til næste
> gang.
>
> Hvad siger du til den her:
> http://www.olivetree.eat-online.net/RECpigeon.htm
>
>
> // Søren
>

Lyder da som en meget interessant opskrift. Det glæder jeg mig da meget
til at smage

Hvad er der for en vin du har købt? Barolo? Chianti? Amarone?


Mvh. Jens

Søren Beltofte Søren~ (30-03-2006)
Kommentar
Fra : Søren Beltofte Søren~


Dato : 30-03-06 20:58

"Jens Beltofte Soerensen" <beltofteSLET@SLETgmail.com> wrote

> Lyder da som en meget interessant opskrift. Det glæder jeg mig da meget
> til at smage

Det får du så lov til!

> Hvad er der for en vin du har købt? Barolo? Chianti? Amarone?

Hmm.. der er flere muligheder. Det bliver en Zi Ronda Amarone 2003 eller
Falesco Oro 2003 (Umbrien). Begge er temmeligt unge, men den specielt den
sidste går for at have alt for meget garvesyre. Optimalt set skal de begge
ligge en håndfuld år mere, men det får de vidst ikke lov til... hehe...


// Søren



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste