/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kylling i aspic
Fra : Margrete Johansen


Dato : 17-03-06 06:58

For et par år siden, var jeg til en fest for madører. Forretten var
kyllingestykker og oliven (og sikkert en masse andre ting) der lå i ja, det
her gennemsigtige noget, som der også er i sylte. Jeg går ud fra at det
tætteste på, må være "kylling i aspic".

Kan I hjælpe med en opskrift?

Margrete



 
 
eh (20-03-2006)
Kommentar
Fra : eh


Dato : 20-03-06 09:07

Del en kylling og kog den med 'dagens urter', heriblandt meget gerne
løgringe og æbleterner, salt og peber og lidt rosmarin.
Når kyllingen er kogt til den falder fra benene, fiskes kød og urter op af
suppen, som derefter afskummes og sies og smages til med salt og lidt
citronsaft.
En halv liter klar suppe, 6 blade husblas, og så kyllingebidderne skåret i
lidt dekorative stykker ned i suppen sammen med urterne.
Et par timer i køleskab.

Mvh
Erling

"Margrete Johansen" <mamajohsFJERN@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:441a4fc0$0$38721$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> For et par år siden, var jeg til en fest for madører. Forretten var
> kyllingestykker og oliven (og sikkert en masse andre ting) der lå i ja,
> det her gennemsigtige noget, som der også er i sylte. Jeg går ud fra at
> det tætteste på, må være "kylling i aspic".
>
> Kan I hjælpe med en opskrift?
>
> Margrete
>



Margrete Johansen (20-03-2006)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 20-03-06 19:10


"eh" <eh-dh@mail.dk> wrote in message
news:441e62a6$0$107$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Del en kylling og kog den med 'dagens urter', heriblandt meget gerne
> løgringe og æbleterner, salt og peber og lidt rosmarin.
> Når kyllingen er kogt til den falder fra benene, fiskes kød og urter op af
> suppen, som derefter afskummes og sies og smages til med salt og lidt
> citronsaft.
> En halv liter klar suppe, 6 blade husblas, og så kyllingebidderne skåret i
> lidt dekorative stykker ned i suppen sammen med urterne.
> Et par timer i køleskab.
>
> Mvh
> Erling

Tak for den, jeg afprøver den i påsken.

Margrete



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408929
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste