/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagt kartoffel, med kartoffelmos i.
Fra : F.Kold


Dato : 15-03-06 14:02

Hej NG

Sidst jeg var i byen serverede værterne sådanne bagte kartofler med mos i.

De havde bagt kartoflerne (hvilket jeg er ved nu), og så skrabet
kartofflelkødet ud og blandet med...........

Ja, hvad blander man med?

Derefter havde de lagt mosen tilbage i kartoflen, og det smagte himmelsk.

Det haster en smule med svar, da kartoflerne jo allerede er i ovnen.

Eventuelt en henvisning til en ligende opskrift i "Karolines Køkken", eller
"God Mad Let At Lave". Har løst kigget dem igennem uden held.

Venlig hilsen
F. Kold.



 
 
Ukendt (15-03-2006)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 15-03-06 14:13

Hej,

[klip]
> Ja, hvad blander man med?

Man kan ihvertfald blande kartoffelmassen med creme fraiche rørt med
krydderier. Purløg og hvidløg smager fx. glimrende. Måske persille.

Øh, er der mon ikke også nogen der engang i halvfjerdserne har gratineret
med ost?


--
/ Kristian
http://www.hammerhaj.dk



Kim Schulz (15-03-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 15-03-06 14:16

On Wed, 15 Mar 2006 14:02:28 +0100
"F.Kold" <FJARENfkold@DETTEmail.dk> wrote:

> Hej NG
>
> Sidst jeg var i byen serverede værterne sådanne bagte kartofler med
> mos i.
>
> De havde bagt kartoflerne (hvilket jeg er ved nu), og så skrabet
> kartofflelkødet ud og blandet med...........
>
> Ja, hvad blander man med?
>
> Derefter havde de lagt mosen tilbage i kartoflen, og det smagte
> himmelsk.
>
> Det haster en smule med svar, da kartoflerne jo allerede er i ovnen.
>
> Eventuelt en henvisning til en ligende opskrift i "Karolines Køkken",
> eller "God Mad Let At Lave". Har løst kigget dem igennem uden held.


som du nu normalt laver kartoffelmos. Jeg plejer at blande med smør, æg
og evt fløde + salt,peber,revet muskat.

Når jeg laver det i bagekartofler, blander jeg ofte
skinketern/bacontern, krydderurter, blanceret babyspinat eller ost
(mozarella/ricotta) i.
Du kan også gratinere med revet ost på toppen, hvilket gør at den ikke
bliver så tør i skallen.

Ukendt (15-03-2006)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 15-03-06 14:33

Hej,

[klip]
>Du kan også gratinere med revet ost på toppen, hvilket gør at den ikke
>bliver så tør i skallen.

Det kan godt være, at jeg lige skal undskylde min bemærkning om
halvfjerdser-gratinering. Det lyder faktisk lækkert!

Men jeg tænkte på, om det ikke bliver lidt tungt, "bare" at lave en
kartoffelmos med smør og hvad dertil hører?


--
/ Kristian
http://www.hammerhaj.dk



Max (15-03-2006)
Kommentar
Fra : Max


Dato : 15-03-06 14:55

Hej Kristian

> Men jeg tænkte på, om det ikke bliver lidt tungt, "bare" at lave en
> kartoffelmos med smør og hvad dertil hører?

At putte lidt bacon i skader nu heller ikke :)

Mvh Max



Kim Schulz (15-03-2006)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 15-03-06 15:17

On Wed, 15 Mar 2006 14:32:43 +0100
"Kristian" <ingen> wrote:

> Hej,
>
> [klip]
> >Du kan også gratinere med revet ost på toppen, hvilket gør at den
> >ikke bliver så tør i skallen.
>
> Det kan godt være, at jeg lige skal undskylde min bemærkning om
> halvfjerdser-gratinering. Det lyder faktisk lækkert!
>
> Men jeg tænkte på, om det ikke bliver lidt tungt, "bare" at lave en
> kartoffelmos med smør og hvad dertil hører?

Den skal jo bare piskes godt op så den bliver lidt luftig.

F.Kold (15-03-2006)
Kommentar
Fra : F.Kold


Dato : 15-03-06 17:25



> Ja, hvad blander man med?
>

Det blev til 15 kartofler med persille, 3 fed hvidløg og bacon.

Nu er de klar til at blive sat i ovnen til gæsterne imorgen

Tak for indlægene...

F.Kold



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste