/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Røget hamburgerryg på Weber?
Fra :
Peter Jensen
Dato :
10-03-06 16:11
Hej,
Jeg har en 1kg røget hamburgerryg. Kan denne laves på en 47cm Weber? Hvis
JA, hvordan? Direkte eller inddirekte og hvor lang tid. Det skal nævnes at
jeg ikke har meget ekstra udstyr til Weberen, så den skal ligge direkte på
risten.
Bo Warming (
10-03-2006
)
Kommentar
Fra :
Bo Warming
Dato :
10-03-06 22:24
"Peter Jensen" <peter1969@removemeofir.dk> wrote in message
news:44119703$0$24327$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg har en 1kg røget hamburgerryg. Kan denne laves på en 47cm Weber?
> Hvis JA, hvordan? Direkte eller inddirekte og hvor lang tid. Det
> skal nævnes at jeg ikke har meget ekstra udstyr til Weberen, så den
> skal ligge direkte på risten.
Mumms,. røget hamburgerryg.
Men alle smagsvidunderne
_er der jo allerede_
i saltning og røgning og du vinder intet ved Weber - smid svinebidden
i mikrobølgeovnen.
(Lidt maillardprocesser på lidt brændt sporpe kan opnåes også i mikro,
hvis den har grill/varmluft.- men de vejer ikke 1% så tungt her, som
ved en ukrydret/usprængt _engelsk bøf_ som bål-sjovet er skabt til)
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.