/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Røget hamburgerryg på Weber?
Fra : Peter Jensen


Dato : 10-03-06 16:11

Hej,

Jeg har en 1kg røget hamburgerryg. Kan denne laves på en 47cm Weber? Hvis
JA, hvordan? Direkte eller inddirekte og hvor lang tid. Det skal nævnes at
jeg ikke har meget ekstra udstyr til Weberen, så den skal ligge direkte på
risten.



 
 
Bo Warming (10-03-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 10-03-06 22:24

"Peter Jensen" <peter1969@removemeofir.dk> wrote in message
news:44119703$0$24327$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Jeg har en 1kg røget hamburgerryg. Kan denne laves på en 47cm Weber?
> Hvis JA, hvordan? Direkte eller inddirekte og hvor lang tid. Det
> skal nævnes at jeg ikke har meget ekstra udstyr til Weberen, så den
> skal ligge direkte på risten.

Mumms,. røget hamburgerryg.
Men alle smagsvidunderne
_er der jo allerede_
i saltning og røgning og du vinder intet ved Weber - smid svinebidden
i mikrobølgeovnen.
(Lidt maillardprocesser på lidt brændt sporpe kan opnåes også i mikro,
hvis den har grill/varmluft.- men de vejer ikke 1% så tungt her, som
ved en ukrydret/usprængt _engelsk bøf_ som bål-sjovet er skabt til)



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste