/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kirsebær eddike
Fra : ALKolsen


Dato : 30-01-06 10:18

Hej,

jeg har en stor flaske kirsebær eddike stående (fra Meyers) - og den
pynter da også lidt.

Men, hvordan får jeg den brugt?!

Har tjekket google, og der kommer kun een - noget rødkålssalat......

Har I nogle gode fif - eller opskrifter?

mvh
anne


 
 
Peter Westh (30-01-2006)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 30-01-06 13:02

"ALKolsen" <alkolsen@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:1138612689.135408.276620@g49g2000cwa.googlegroups.com...
>Har I nogle gode fif - eller opskrifter?

Jeg er selv ikke så vild med netop den eddike (derimod jeg har en flaske tre
år gammel balsamisk blommeeddike fra Meyer stående, og DEN sparker røv...) -
men du kan bruge den alle steder, hvor du ellers ville bruge
balsamicoeddike: salater, saucer, tilsmagning af mørke gryderetter med
oksekød, lam, and, vildt... dog synes jeg ikke den egner sig til indkogning,
jeg synes al smag fordamper og efterlader en temmelig kedelig, ren sirup.

/P



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste